Рецепт Паста з лисичками у вершковому соусі фото

Паста з лисичками у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Макарони , Гриби , Лісіцкі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Паста з лисичками у вершковому соусі - чудове блюдо італійської кухні. Вершковий соус додає особливу ніжність блюду, прекрасно поєднуючись з лісовими грибами і пастою. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пасти з лисичками у вершковому соусі. Розігріваємо в сковороді вершкове масло і обсмажуємо на ньому лисички з цибулею. Потім додаємо вершки зі спеціями і помідори черрі. Трохи пізніше додайте пасту, перемішайте і доведіть блюдо до готовності. Перед подачею на стіл присипаємо блюдо тертим сиром і подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Макаронні вироби - 500 грам (зварені макарони)
  • Лісіцкі - 700 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори черрі - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сир твердий - За смаком
паста з лисичками у вершковому соусі - фото крок 1
Лісіцкі PROMON, найбільші гриби можна порізати. Лук подрібніть. Розігрійте в сковороді вершкове масло, vиlozhite цибулю і лисиці. Обсмажте 5-7 хвилин.
паста з лисичками у вершковому соусі - фото крок 2
Додайте на сковороду помідори черрі, розрізані навпіл. Влийте вершки і додайте спеції за смаком. Перемішайте і готуйте під кришкою на мінімальному вогні. tusim 10 хвилин.
паста з лисичками у вершковому соусі - фото крок 3
Додайте зварену пасту. Перемішайте і потім ще кілька хвилин.
паста з лисичками у вершковому соусі - фото крок 4
Перекладаємо блюдо в тарілку і присипаємо подрібненим сиром і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти