Паста з лисичками у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Паста з лисичками у вершковому соусі - чудове блюдо італійської кухні. Вершковий соус додає особливу ніжність блюду, прекрасно поєднуючись з лісовими грибами і пастою. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування пасти з лисичками у вершковому соусі. Розігріваємо в сковороді вершкове масло і обсмажуємо на ньому лисички з цибулею. Потім додаємо вершки зі спеціями і помідори черрі. Трохи пізніше додайте пасту, перемішайте і доведіть блюдо до готовності. Перед подачею на стіл присипаємо блюдо тертим сиром і подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Макаронні вироби - 500 грам (зварені макарони)
- Лісіцкі - 700 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори черрі - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сир твердий - За смаком
Лісіцкі PROMON, найбільші гриби можна порізати. Лук подрібніть. Розігрійте в сковороді вершкове масло, vиlozhite цибулю і лисиці. Обсмажте 5-7 хвилин.
Додайте на сковороду помідори черрі, розрізані навпіл. Влийте вершки і додайте спеції за смаком. Перемішайте і готуйте під кришкою на мінімальному вогні. tusim 10 хвилин.
Додайте зварену пасту. Перемішайте і потім ще кілька хвилин.
Перекладаємо блюдо в тарілку і присипаємо подрібненим сиром і зеленню. Смачного!