Рецепт Паста з гуакамоле фото

Паста з гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Фрукти , Макарони , Авокадо
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Гуакамоле - знамените мексиканське блюдо, пюре з авокадо з додаванням помідорів, червоної цибулі і соку лайма. Традиційно вживається з чіпсами начос.

Опис приготування:

Сьогодні я пропоную нестандартне застосування гуакамоле - приготувати з ним пасту. Вона отримує дуже смачною, ніжною і вершкової, обов'язково спробуйте! Докладніше, як приготувати пасту з гуакамоле, я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, м'який, найкраще підійде сорт хасс. У гуакамоле можна додати дрібно посічену кінзу, якщо любите. Лайм можна замінити на лимон.

  • Авокадо - 1 штука
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вапно - 1/2 штуки
  • Помідори черрі - 100-150 грам
  • Макарони - 230 грам
  • Сіль - За смаком
паста з гуакамоле - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паста з гуакамоле - фото крок 2
Авокадо очистіть і роздушіть в пюре виделкою. Збризніть соком лайма.
паста з гуакамоле - фото крок 3
Додайте до пюре дрібно порізаний червоний лук, томати і часник. Додати сіль за смаком.
паста з гуакамоле - фото крок 4
Макарони відварити за інструкцією. Додайте гуакамоле, добре перемішайте.
паста з гуакамоле - фото крок 5
Паста з гуакамоле готова, смачного!

Схожі рецепти