Паста з гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)
Гуакамоле - знамените мексиканське блюдо, пюре з авокадо з додаванням помідорів, червоної цибулі і соку лайма. Традиційно вживається з чіпсами начос.
Сьогодні я пропоную нестандартне застосування гуакамоле - приготувати з ним пасту. Вона отримує дуже смачною, ніжною і вершкової, обов'язково спробуйте! Докладніше, як приготувати пасту з гуакамоле, я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, м'який, найкраще підійде сорт хасс. У гуакамоле можна додати дрібно посічену кінзу, якщо любите. Лайм можна замінити на лимон.
- Авокадо - 1 штука
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вапно - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 100-150 грам
- Макарони - 230 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Авокадо очистіть і роздушіть в пюре виделкою. Збризніть соком лайма.
Додайте до пюре дрібно порізаний червоний лук, томати і часник. Додати сіль за смаком.
Макарони відварити за інструкцією. Додайте гуакамоле, добре перемішайте.
Паста з гуакамоле готова, смачного!