Паста з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Мій простий рецепт пасти з грибами захоплює всіх. Неймовірно смачна страва, яке я готую з білих грибів, білого вина, овочевого бульйону і пармезану, не тільки захоплює смаком, але і своїм виглядом.
Паста з грибами по даним рецептом - це справжнє кулінарне твір. Я б навіть сказала шедевр! Готується досить швидко і легко. Зазвичай для цієї страви я використовую пасту, яку готую сама (це робиться дуже легко), або купую свіжу пасту в нашому супермаркеті. Вариться така паста дуже швидко, але якщо Ви будете використовувати класичні макарони або спагетті для цієї страви, то процес приготування розтягнеться. Удачі
- Макаронні вироби - 150 грам (бажано свіжа)
- Оливкова олія - 15 грам
- Білі гриби - 70 грам
- Цибуля - 10 грам
- Біле вино - 30 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 150 мілілітрів
- Помідори черрі - 6 штук
- Вершкове масло - 10 грам
- Тертий пармезан - 10 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Сковорідку розігріваємо на середньому вогні, додаємо масло.
У маслі обсмажуємо півкільцями нарізану цибулю до напівпрозорості.
Потім в сковорідку додаємо соломкою нарізані гриби. Солимо.
Обсмажуємо все, постійно перемішуючи близько 5 хвилин. Потім вливаємо вино.
Після того, як вино трохи випаруватися, додаємо бульйон.
У підсоленій воді відварюємо пасту.
До грибів додаємо навпіл порізані помідори черрі.
До грибів кладемо свіжу зелень і трохи вершкового масла.
Відварену пасту додаємо в сковорідку. Перемішуємо все і "гріємо" все протягом 2 хвилин.
Додаємо пармезан.
Перемішуємо і викладаємо в тарілки.
Прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!