Паштет з лосиної печінки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати що-небудь новеньке і легке. Паштет з лосиної печінки можна подати з крекерами або хлібом за будь-що. Підійде він і на урочистий фуршет, і черв'ячка заморити.
Як приготувати паштет з лосиної печінки?
1. Печінка промийте, наріжте шматочками.
2. Лук почистіть і наріжте півкільцями.
3. Морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.
4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте нарізану моркву і смажте ще нескоько хвилин. Морквина також повинна стати м'якою. При смаженні помішуйте.
5. До цибулі та моркви додайте шматочки лосиної печінки. Смажте печінку з овочами на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Періодично помішуйте.
6. У сковороду влийте вершки, перемішайте і тушкуйте ще хвилин 8. Накрийте кришкою. В кінці приготування печінку повинна бути готова, а овочі - м'які.
7. Готові продукти треба остудити.
8. Вершкове масло наріжте кубиками. Бажано, щоб воно було кімнатній тесператури.
9. У блендер викладіть обсмажену з цибулею і морквою лосину печінку і масло. Збийте все до однорідної консистенції.
Паштет з лосиної печінки готовий!
Смачного!
Зберігайте паштет в закритому посуді в холодильнику.
- Лосина печінку - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
1. Печінка промийте, наріжте шматочками.
2. Лук почистіть і наріжте півкільцями.
3. Морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.
4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте нарізану моркву і смажте ще нескоько хвилин. Морквина також повинна стати м'якою. При смаженні помішуйте.
5. До цибулі та моркви додайте шматочки лосиної печінки. Смажте печінку з овочами на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Періодично помішуйте.
6. У сковороду влийте вершки, перемішайте і тушкуйте ще хвилин 8. Накрийте кришкою. В кінці приготування печінку повинна бути готова, а овочі - м'які.
7. Готові продукти треба остудити.
8. Вершкове масло наріжте кубиками. Бажано, щоб воно було кімнатній тесператури.
9. У блендер викладіть обсмажену з цибулею і морквою лосину печінку і масло. Збийте все до однорідної консистенції.
Паштет з лосиної печінки готовий!
Смачного!
Зберігайте паштет в закритому посуді в холодильнику.