Рецепт Паштет з лосиної печінки фото

Паштет з лосиної печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Пропоную спробувати що-небудь новеньке і легке. Паштет з лосиної печінки можна подати з крекерами або хлібом за будь-що. Підійде він і на урочистий фуршет, і черв'ячка заморити.

Опис приготування:

Як приготувати паштет з лосиної печінки?

1. Печінка промийте, наріжте шматочками.

2. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

3. Морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.

4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте нарізану моркву і смажте ще нескоько хвилин. Морквина також повинна стати м'якою. При смаженні помішуйте.

5. До цибулі та моркви додайте шматочки лосиної печінки. Смажте печінку з овочами на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Періодично помішуйте.

6. У сковороду влийте вершки, перемішайте і тушкуйте ще хвилин 8. Накрийте кришкою. В кінці приготування печінку повинна бути готова, а овочі - м'які.

7. Готові продукти треба остудити.

8. Вершкове масло наріжте кубиками. Бажано, щоб воно було кімнатній тесператури.

9. У блендер викладіть обсмажену з цибулею і морквою лосину печінку і масло. Збийте все до однорідної консистенції.

Паштет з лосиної печінки готовий!

Смачного!

Зберігайте паштет в закритому посуді в холодильнику.

  • Лосина печінку - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
Як приготувати паштет з лосиної печінки?

1. Печінка промийте, наріжте шматочками.

2. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

3. Морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.

4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте нарізану моркву і смажте ще нескоько хвилин. Морквина також повинна стати м'якою. При смаженні помішуйте.

5. До цибулі та моркви додайте шматочки лосиної печінки. Смажте печінку з овочами на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Періодично помішуйте.

6. У сковороду влийте вершки, перемішайте і тушкуйте ще хвилин 8. Накрийте кришкою. В кінці приготування печінку повинна бути готова, а овочі - м'які.

7. Готові продукти треба остудити.

8. Вершкове масло наріжте кубиками. Бажано, щоб воно було кімнатній тесператури.

9. У блендер викладіть обсмажену з цибулею і морквою лосину печінку і масло. Збийте все до однорідної консистенції.

Паштет з лосиної печінки готовий!

Смачного!

Зберігайте паштет в закритому посуді в холодильнику.

Схожі рецепти