Паштет з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Домашній паштет без консервантів і інших добавок, - це відмінна закуска для дорослих і дітей не тільки на кожен день, але і на святковий стіл. Якщо ви хочете побалувати себе смачним, запам'ятовуйте!
Щоб паштет ні сухим, обов'язково варто додати свинячого сала. Вершкове масло дає ніжну текстуру і паштет добре розмазується. Найкраще готувати його заздалегідь, щоб він постояв у холодильнику не менше 3-4 годин перед подачею, а краще всю ніч.
- Куряча печінка - 500 грам
- Сало - 50 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
2. Печінка вимийте і висушіть трохи.
3. Невеликими кубиками наріжте сало.
4. Очистіть і подрібніть цибулю.
5. Натріть моркву. Додайте трішки води і поставте все на вогонь.
6. На повільному вогні тушкуйте все 1.5-2 години до повної м'якості.
7. Відразу ж перекладіть невелику порцію в блендер.
8. Додайте трохи масла. Посоліть і поперчіть за смаком.
9. Збивайте пару хвилин до однорідності. Після перекладіть паштет в зручний контейнер і відправте в холодильник.
10. Натуральний домашній паштет - це дуже смачно. Смачного!