Рецепт Паштет з куркою фото

Паштет з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Паштети

Домашній паштет без консервантів і інших добавок, - це відмінна закуска для дорослих і дітей не тільки на кожен день, але і на святковий стіл. Якщо ви хочете побалувати себе смачним, запам'ятовуйте!

Щоб паштет ні сухим, обов'язково варто додати свинячого сала. Вершкове масло дає ніжну текстуру і паштет добре розмазується. Найкраще готувати його заздалегідь, щоб він постояв у холодильнику не менше 3-4 годин перед подачею, а краще всю ніч.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Сало - 50 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
паштет з куркою - фото крок 1
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
паштет з куркою - фото крок 2
2. Печінка вимийте і висушіть трохи.
паштет з куркою - фото крок 3
3. Невеликими кубиками наріжте сало.
паштет з куркою - фото крок 4
4. Очистіть і подрібніть цибулю.
паштет з куркою - фото крок 5
5. Натріть моркву. Додайте трішки води і поставте все на вогонь.
паштет з куркою - фото крок 6
6. На повільному вогні тушкуйте все 1.5-2 години до повної м'якості.
паштет з куркою - фото крок 7
7. Відразу ж перекладіть невелику порцію в блендер.
паштет з куркою - фото крок 8
8. Додайте трохи масла. Посоліть і поперчіть за смаком.
паштет з куркою - фото крок 9
9. Збивайте пару хвилин до однорідності. Після перекладіть паштет в зручний контейнер і відправте в холодильник.
паштет з куркою - фото крок 10
10. Натуральний домашній паштет - це дуже смачно. Смачного!

Схожі рецепти