Пангасіус в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Просто неймовірне блюдо з риби під ніжним соусом з ароматними грибочками і картоплею. Ніхто від такого не відязикаться! хочете перевірити? Дивимося рецепт пангасіуса в сметанному соусі, готуємо разом!
Для приготування пангасіуса в сметанному соусі беремо філе (або можна стейки) pangasiusa. Рибка попалася не дуже жирна, хоча зазвичай пангасіус досить-таки жирний. Сир беремо твердий, він додасть золотисту смачну скоринку нашої запіканці. Гриби - звичайні печериці, сметану - середньої жирності, в цілому ніяких особливих інгредієнтів більше не треба. Дивимося і записуємо.
- Pangsaius - 500 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Картопля - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Майонез - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Олія - 50 грам
Картоплю ріжемо кільцями, цибуля теж. Гриби розрізаємо на пластинки.
Рибні стейки посоліть і поперчіть.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
Викладаємо у форму спочатку рибу.
Змащуємо рибу сметаною (не всієї, дві третини залиште, ще знадобиться).
Потім викладаємо цибулю.
Потім гриби.
Зверху картоплю.
Присолите все, змастіть залишками сметани. Додайте майонез.
Потім викладаємо тертий сир.
З боку видно всі верстви, якщо у вас, як і в мене, форма для випічки скляна.
Відправляємо в розігріту до 200 З духовку на 25 хвилин.
Виходить дуже ситна і смачна запіканка.
Смачного!
Виходить дуже ситна і смачна запіканка.
Смачного!