Рецепт Пангасіус в клярі фото

Пангасіус в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пангасіус в клярі готується дуже просто і швидко. Це - біла риба, її м'ясо - ніжне і соковите. Для приготування пангасіуса в клярі знадобиться риба, мука, сіль і трохи масла. Поїхали!

Опис приготування:

Пангасіус в клярі - відмінний обід, корисний, ситний і легкий. Ви приготуєте його в лічені хвилини, а риба вийде соковитою і м'якою. Смачного!

  • Пангасіус - 450 грам
  • Борошно пшеничне або кукурудзяна - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло оливкове - 7-8 Ст. Ложок
пангасіус в клярі - фото крок 1
1. Борошно, сіль і перець перемішайте в мисці або в зачиненій пластиковому пакеті.
пангасіус в клярі - фото крок 2
2. Філе пангасіуса промийте і поріжте шматочками.
пангасіус в клярі - фото крок 3
3. Шматочки пангасіуса обваляйте в борошні зі спеціями, можна просто покласти в мішок до суміші і потрясти.
пангасіус в клярі - фото крок 4
4. Масло влийте в сковороду і прогрійте.
пангасіус в клярі - фото крок 5
5. Обсмажте шматочки риби на середньому вогні з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
пангасіус в клярі - фото крок 6
6. Готове філе пангасіуса в клярі должнл вийти з хрусткою скоринкою.
пангасіус в клярі - фото крок 7
7. Пангасіус в клярі подавайте з рисом або свіжим салатом. Смачного!

Схожі рецепти