Пангасіус в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Пангасіус в клярі готується дуже просто і швидко. Це - біла риба, її м'ясо - ніжне і соковите. Для приготування пангасіуса в клярі знадобиться риба, мука, сіль і трохи масла. Поїхали!
Пангасіус в клярі - відмінний обід, корисний, ситний і легкий. Ви приготуєте його в лічені хвилини, а риба вийде соковитою і м'якою. Смачного!
- Пангасіус - 450 грам
- Борошно пшеничне або кукурудзяна - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло оливкове - 7-8 Ст. Ложок
1. Борошно, сіль і перець перемішайте в мисці або в зачиненій пластиковому пакеті.
2. Філе пангасіуса промийте і поріжте шматочками.
3. Шматочки пангасіуса обваляйте в борошні зі спеціями, можна просто покласти в мішок до суміші і потрясти.
4. Масло влийте в сковороду і прогрійте.
5. Обсмажте шматочки риби на середньому вогні з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
6. Готове філе пангасіуса в клярі должнл вийти з хрусткою скоринкою.
7. Пангасіус в клярі подавайте з рисом або свіжим салатом. Смачного!