Пангасіус в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо хрусткі рибні палички для закуски або легкої вечері. Добре їх подавати для великих компаній. Дивимося і записуємо рецепт, як приготувати пангасіус в клярі в духовці прямо зараз!
Для приготування пангасіуса в клярі в духовці не обов'язково обсмажувати рибку, можна відразу просто відправити її в духовку, якщо кляр добре причепився до риби. До речі, якщо захочете зробити страву більш вишуканим, додайте в кляр мелений мигдаль. Подавати готові палички можна з сирним соусом.
- Пангасіус - 1 кілограм
- Борошно - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сухарі - За смаком
- Сир - За смаком
Рибу ріжемо на довгасті шматочки.
Як сухарів - хлібці. У блендері їх подрібніть.
Збийте в мисці яйце, борошно можна просіяти.
Змішайте сухарі з тертим сиром.
Обваляйте шматочки риби спочатку в борошні.
Потім - в яйці.
А потім обваляйте рибу в суміші сухарів.
Викладаємо шматочки пангасіуса в клярі на пергамент.
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готовий пангасіус в клярі в духовці подаємо з улюбленим соусом. Смачного!
Готовий пангасіус в клярі в духовці подаємо з улюбленим соусом. Смачного!