Рецепт Пангасіус в клярі в духовці фото

Пангасіус в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Готуємо хрусткі рибні палички для закуски або легкої вечері. Добре їх подавати для великих компаній. Дивимося і записуємо рецепт, як приготувати пангасіус в клярі в духовці прямо зараз!

Опис приготування:

Для приготування пангасіуса в клярі в духовці не обов'язково обсмажувати рибку, можна відразу просто відправити її в духовку, якщо кляр добре причепився до риби. До речі, якщо захочете зробити страву більш вишуканим, додайте в кляр мелений мигдаль. Подавати готові палички можна з сирним соусом.

  • Пангасіус - 1 кілограм
  • Борошно - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі - За смаком
  • Сир - За смаком
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 1
Рибу ріжемо на довгасті шматочки.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 2
Як сухарів - хлібці. У блендері їх подрібніть.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 3
Збийте в мисці яйце, борошно можна просіяти.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 4
Змішайте сухарі з тертим сиром.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 5
Обваляйте шматочки риби спочатку в борошні.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 6
Потім - в яйці.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 7
А потім обваляйте рибу в суміші сухарів.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 8
Викладаємо шматочки пангасіуса в клярі на пергамент.
пангасіус в клярі в духовці - фото крок 9
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готовий пангасіус в клярі в духовці подаємо з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти