Палтус з цибулею і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Риба, приготована таким способом, виходить не тільки дуже смачною, але і корисною. У цьому рецепті - докладний опис як правильно приготувати палтус з цибулею і грибами.
Палтус приготувати таким чином дуже просто і швидко, але завдяки правильно підібраним спецій рибка виходить шалено смачною і ароматною. Це дуже просте блюдо, але ретельно відібрані інгредієнти дають той самий збалансований смак.
- Палтус - 1 кілограм
- Luk-salotų - 1 штука
- Гриби білі - 200-250 грам
- Лук-пориста - 2 штуки
- Лимон - 1 часточка
- Сіль, перець - За смаком
1. У сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю-шалот і цибулю-порей.
2. У каструлі з підсоленою водою проваріть гриби 10-15 хвилин. Після злийте воду і змішайте гриби з цибулею.
3. Палтус приправте сіллю і перцем за смаком, обсмажте його в сковороді на рослинному маслі близько 5 хвилин.
4. Готову рибу подавайте на соковитою подушці з цибулі і грибів, прикрасивши страву
Лимоном.
Лимоном.