Рецепт Палтус з цибулею і грибами фото

Палтус з цибулею і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Палтус , Гриби , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба, приготована таким способом, виходить не тільки дуже смачною, але і корисною. У цьому рецепті - докладний опис як правильно приготувати палтус з цибулею і грибами.

Опис приготування:

Палтус приготувати таким чином дуже просто і швидко, але завдяки правильно підібраним спецій рибка виходить шалено смачною і ароматною. Це дуже просте блюдо, але ретельно відібрані інгредієнти дають той самий збалансований смак.

  • Палтус - 1 кілограм
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Гриби білі - 200-250 грам
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Лимон - 1 часточка
  • Сіль, перець - За смаком
палтус з цибулею і грибами - фото крок 1
1. У сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю-шалот і цибулю-порей.
палтус з цибулею і грибами - фото крок 2
2. У каструлі з підсоленою водою проваріть гриби 10-15 хвилин. Після злийте воду і змішайте гриби з цибулею.
палтус з цибулею і грибами - фото крок 3
3. Палтус приправте сіллю і перцем за смаком, обсмажте його в сковороді на рослинному маслі близько 5 хвилин.
палтус з цибулею і грибами - фото крок 4
4. Готову рибу подавайте на соковитою подушці з цибулі і грибів, прикрасивши страву
Лимоном.

Схожі рецепти