Рецепт Палтус на грилі фото

Палтус на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Якщо у вас є стейки з палтуса, то звичайно ж, їх слід готувати на грилі. М'ясо цієї риби дуже смачне, нежирне, красиве. Приготований з розумом палтус на грилі зведе сума навіть досвідчених

Опис приготування:

Приготування палтуса на грилі займає всього близько 30 хвилин. Палтус не вимагає тривалого маринування, тому цей рецепт хороший не тільки смаковими якостями і красивістю, але також швидкістю і зручністю приготування. Тепер я вам розповім, як приготувати палтуса на грилі:

Крок 1: Починаємо приготування страви з розпалювання мангала і підготування вугілля. По суті справи, можна використовувати і домашній гриль. У будь-якому випадку починаємо саме з гриля або мангала.

Крок 2: У глибокій вогнетривкої посуді змішуємо: вершкове масло, цукор, дрібно нарізаний часник, соєвий соус, лимонний сік, перець. Нагріваємо суміш на середньому вогні, зрідка помішуючи. Важливо, щоб цукор повністю розчинився.

Крок 3: Злегка змащуємо маслом грати гриля. Рибу"купаємо" в нашій суміші і викладаємо на решітку. Обсмажуємо рибу з кожного боку на протязі 5-7 хвилин. Рибу періодично поливаємо залишилася сумішшю

Крок 4: Подаємо до столу зі свіжими овочами.

Смачного!


  • Палтус - 2 штуки (стейки)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
Приготування палтуса на грилі займає всього близько 30 хвилин. Палтус не вимагає тривалого маринування, тому цей рецепт хороший не тільки смаковими якостями і красивістю, але також швидкістю і зручністю приготування. Тепер я вам розповім, як приготувати палтуса на грилі:

Крок 1: Починаємо приготування страви з розпалювання мангала і підготування вугілля. По суті справи, можна використовувати і домашній гриль. У будь-якому випадку починаємо саме з гриля або мангала.

Крок 2: У глибокій вогнетривкої посуді змішуємо: вершкове масло, цукор, дрібно нарізаний часник, соєвий соус, лимонний сік, перець. Нагріваємо суміш на середньому вогні, зрідка помішуючи. Важливо, щоб цукор повністю розчинився.

Крок 3: Злегка змащуємо маслом грати гриля. Рибу"купаємо" в нашій суміші і викладаємо на решітку. Обсмажуємо рибу з кожного боку на протязі 5-7 хвилин. Рибу періодично поливаємо залишилася сумішшю

Крок 4: Подаємо до столу зі свіжими овочами.

Смачного!

Схожі рецепти