Палтус на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є стейки з палтуса, то звичайно ж, їх слід готувати на грилі. М'ясо цієї риби дуже смачне, нежирне, красиве. Приготований з розумом палтус на грилі зведе сума навіть досвідчених
Приготування палтуса на грилі займає всього близько 30 хвилин. Палтус не вимагає тривалого маринування, тому цей рецепт хороший не тільки смаковими якостями і красивістю, але також швидкістю і зручністю приготування. Тепер я вам розповім, як приготувати палтуса на грилі:
Крок 1: Починаємо приготування страви з розпалювання мангала і підготування вугілля. По суті справи, можна використовувати і домашній гриль. У будь-якому випадку починаємо саме з гриля або мангала.
Крок 2: У глибокій вогнетривкої посуді змішуємо: вершкове масло, цукор, дрібно нарізаний часник, соєвий соус, лимонний сік, перець. Нагріваємо суміш на середньому вогні, зрідка помішуючи. Важливо, щоб цукор повністю розчинився.
Крок 3: Злегка змащуємо маслом грати гриля. Рибу "купаємо" в нашій суміші і викладаємо на решітку. Обсмажуємо рибу з кожного боку на протязі 5-7 хвилин. Рибу періодично поливаємо залишилася сумішшю
Крок 4: Подаємо до столу зі свіжими овочами.
Смачного!
- Палтус - 2 штуки (стейки)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
Крок 1: Починаємо приготування страви з розпалювання мангала і підготування вугілля. По суті справи, можна використовувати і домашній гриль. У будь-якому випадку починаємо саме з гриля або мангала.
Крок 2: У глибокій вогнетривкої посуді змішуємо: вершкове масло, цукор, дрібно нарізаний часник, соєвий соус, лимонний сік, перець. Нагріваємо суміш на середньому вогні, зрідка помішуючи. Важливо, щоб цукор повністю розчинився.
Крок 3: Злегка змащуємо маслом грати гриля. Рибу "купаємо" в нашій суміші і викладаємо на решітку. Обсмажуємо рибу з кожного боку на протязі 5-7 хвилин. Рибу періодично поливаємо залишилася сумішшю
Крок 4: Подаємо до столу зі свіжими овочами.
Смачного!