Пacтрoмa з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати пастрамі з яловичини, щоб вона вийшла неймовірно смачною? Я знайшла для вас найкращий рецепт! Нам знадобляться різні види перцю і чебрець, м'ясо вийде ароматним.
Пасторма з яловичини - справжній м'ясний делікатес. Родом з Румунії та Молдови, але іноді його зараховують до єврейської кухні. Подавайте це блюдо до столу охолодженим. Наріжте тонкими слайсами і насолоджуйтеся простий, але вишуканою домашньої закускою.
- Яловичина - 500 грам
- Цукор тростинний - 80 грам
- Сіль - 80 грам
- Чорний перець мелений - 20 грам
- Зелений перець мелений - 1 Чайна ложка
- Червоний перець мелений - 1 Чайна ложка
- Часник мелений сушений - 3 Ст. Ложки
- Чебрець - 2 чайних ложки
1
Перемішайте в невеликій мисці сіль, цукор, чорний перець і часник.
2
Помийте і просушіть яловичину. Натріть її спеціями, потім щільно закривши м'ясо, поставте в холодильник на добу.
3
Витягніть м'ясо з холодильника, видаліть спеції, які не встигли всмоктатися. Тепер натріть сумішшю з зеленого, червоного перцю і чебрецю і загорніть у фольгу для запікання.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте яловичину півгодини. Потім духовку вимикайте, але не відкривайте ще 3 годину. Bинімайте м'ясо, і, не розгортаючи фольгу, дайте охолонути до кімнатної температури. Потім покладіть в холодильник на 6 годин.