Рецепт Пacтрoмa з яловичини фото

Пacтрoмa з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Як приготувати пастрамі з яловичини, щоб вона вийшла неймовірно смачною? Я знайшла для вас найкращий рецепт! Нам знадобляться різні види перцю і чебрець, м'ясо вийде ароматним.

Опис приготування:

Пасторма з яловичини - справжній м'ясний делікатес. Родом з Румунії та Молдови, але іноді його зараховують до єврейської кухні. Подавайте це блюдо до столу охолодженим. Наріжте тонкими слайсами і насолоджуйтеся простий, але вишуканою домашньої закускою.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цукор тростинний - 80 грам
  • Сіль - 80 грам
  • Чорний перець мелений - 20 грам
  • Зелений перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Часник мелений сушений - 3 Ст. Ложки
  • Чебрець - 2 чайних ложки
1
Перемішайте в невеликій мисці сіль, цукор, чорний перець і часник.
2
Помийте і просушіть яловичину. Натріть її спеціями, потім щільно закривши м'ясо, поставте в холодильник на добу.
3
Витягніть м'ясо з холодильника, видаліть спеції, які не встигли всмоктатися. Тепер натріть сумішшю з зеленого, червоного перцю і чебрецю і загорніть у фольгу для запікання.
4

Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте яловичину півгодини. Потім духовку вимикайте, але не відкривайте ще 3 годину. Bинімайте м'ясо, і, не розгортаючи фольгу, дайте охолонути до кімнатної температури. Потім покладіть в холодильник на 6 годин.

Схожі рецепти