Овочі в кисло-солодкому соусі з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Овочі в кисло-солодкому соусі з кешью - це дуже смачне і трохи незвичне вегетаріанське блюдо. Навіть якщо ви не вегетаріанець, блюдо має всі шанси вам сподобатися. Спробуйте!
Страви без м'яса теж бувають дуже смачними та оригінальними, і цей рецепт - тому підтвердження. Овочі в кисло-солодкому соусі з кешью - дуже оригінальне і цікаве у смакову плані блюдо, яке готується фактично з простих, чергових інгредієнтів, але виходить дуже смачним. Якщо у вас вдома є овочі і горіхи кеш'ю - обов'язково приготуйте це блюдо. Воно вам сподобається!
- Ананас - 1 штука
- Горіхи кешью - 200 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Помідори - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Баклажан - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 20 грам
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Спеції - - За смаком
Чистимо наші овочі і фрукти.
Горіхи кешью обсмажуємо на сухій сковороді.
Нарізаємо овочі великими кубиками.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому трохи роздавлені зубчики часнику.
Додаємо в сковороду цибулю, перемішуємо і обсмажуємо ще хвилину.
Додаємо моркву, перемішуємо і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.
Потім в сковороду відправляються баклажани і кешью. Перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини.
Далі - додаємо огірки і перець. Перемішуємо, смажимо ще пару хвилин.
Потім додаємо до овочів ананас.
Слідом за цим додаємо в сковороду спеції (наприклад, kurkumu, чилі, імбир), цукор і оцет. Перемішуємо, готуємо ще 2-3 хвилини.
Нарешті, додаємо в блюдо томатну пасту і помідори.
Зменшуємо вогонь. Вміст сковороди солимо, перчим, перемішуємо і тушкуємо ще близько 10 хвилин до готовності овочів.
Подавати гарячим. Рекомендую з рисовим гарніром. Смачного!