Рецепт Овочі на вугіллі фото

Овочі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Помідор , Цибуля , Цукіні
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Чи збираєтеся на пікнік? Тоді рекомендую вам взяти на замітку дуже простий і неймовірно класний варіант, як приготувати овочі на вугіллі. До м'яса або риби, а може просто з соусом, вони будуть до речі.

Опис приготування:

Що стосується вибору інгредієнтів, то тут ви можете використовувати ті овочі, які вам до смаку. Я також рекомендую додати грибочки, вони прекрасно підходять для пікніка. Апетитний маринад з травами надає овочам приголомшливий смак і аромат.

  • Кабачок - 1-2 штук
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Помідори черрі - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сушені трави - 1 Чайна ложка
  • Свіжа зелень - 2-3 чайних ложок
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
овочі на вугіллі - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть всі овочі, очистіть цибулю і часник.
овочі на вугіллі - фото крок 2
2. Цибулю і перець наріжте середніми шматочками, кабачки - кружечками, гриби - навпіл. Помідори залиште цілими. Викладіть все в глибоку миску.
овочі на вугіллі - фото крок 3
3. Пропустіть через прес або дрібно наріжте часник. Додайте сіль, перець, сушені трави. Для більш інтенсивного аромату додайте подрібнену свіжу зелень.
овочі на вугіллі - фото крок 4
4. Полийте все оливковою олією і акуратно перемішайте. Додайте овочі і гриби на шампурах, чергуючи.
овочі на вугіллі - фото крок 5
5. Залишиться тільки відправити шампури на розігріті вугілля і смажити до рум'яної, постійно перевертаючи.
Смачного!

Схожі рецепти