Овочеві рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві рулетики представляють собою легку, корисну і поживну закуску. Їх можна взяти з собою на роботу або на природу. До овочів додамо сир Фета, myatu і волоські горіхи. Вийде яскрава і смачна закуска!
Овочеві рулетики найкраще готувати в сезон свіжих овочів. Це - відмінна закуска в спекотний день, коли їсти не хочеться. У начинку рулетика можете додавати і інші овочі, горіхи або інший сир, наприклад, вершковий.
- Морква - 3 штуки
- Буряк - 1 штука (невеликого розміру)
- Грецькі горіхи - 1/3 склянки
- М'ята листова - 7-9 штук
- Сир фета - 100 грам
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів
- Листя салату - 4-6 мілілітрів (листя повинні бути великими.)
1. Листя салату промийте і просушіть паперовим рушником. Морква і буряк очистіть і натріть на дрібній тертці.
2. У мисці змішайте сир Фета з йогуртом.
3. Листочки м'яти промийте, просушіть і дрібно наріжте. Додайте до сиру і йогурту.
4. Туди ж відправте терту моркву.
5. У центр салатного листа викладіть столову ложку або трохи більше приготовленої суміші з сиру, йогурту, м'яти і моркви. Посипте подрібненими волоськими горіхами.
6. На горіхи викладіть ложку тертого буряка і загорніть рулетик, як голубець, конвертиком.
7. Овочеві рулетики можна розрізати або подати цілком. Смачного!