Рецепт Овочеве масло фото

Овочеве масло
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Оригінальний варіант для бутербродів - овочеве масло. Воно виходить дуже смачне, яскраве і точно сподобається всім членам сім'ї. Спробуйте!

Опис приготування:

Овочеве масло - прекрасний варіант, як можна зробити ваші бутерброди різноманітнішими. Для масла пропоную взяти солодкий болгарський перець, трохи моркви, обов'язково зелень і спеції на ваш смак. Таке масло відмінно підійде до тостів. Найголовніше - вибирайте якісне і смачне масло.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Перецьь болгарський - 50 грам
  • Морква - 50 грам
  • Кріп - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
овочеве масло - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника.
овочеве масло - фото крок 2
Перекладіть масло на тарілку і розімніть його виделкою.
овочеве масло - фото крок 3
Солодкий перець очистіть, spolosnite, дрібно наріжте і додайте нарізку в масло.
овочеве масло - фото крок 4
Морква дрібно і тонко наріжте, додайте в масло.
овочеве масло - фото крок 5
Слідом за морквою додайте до масла нарізаний кріп, сіль і перець.
овочеве масло - фото крок 6
Добре перемішайте компоненти і складіть в харчову плівку, сформуйте"ковбаску" і відправте в холодильник на кілька годин.
овочеве масло - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти