Осетер в коптильні
(покроковий рецепт з фото)
Апетитного і смачного копченого осетра можна приготувати в побутових умовах. Для цього буде потрібно звичайна побутова коптильня і трохи терпіння.
Приступаємо до приготування копченого осетра.
1. Спочатку попатраєте рибу і натріть сіллю. Залиште на 7-8 годин, щоб вона добре просолилася. Потім промийте рибу і просушіть протягом 2 годин на повітрі.
2. Ми використовуємо стандартну електричну побутову коптильню. Додайте в відсіку для тирси вільхові тирса. Можна також використовувати тирсу різних фруктових дерев.
3. Додайте рибу в коптильні шафі, встановіть потрібну температуру і час копчення. Для приготування копченого осетра потрібно близько 24 годин.
В електричної коптильні процес йде автоматично і не потребують вашої участі. Після доби у вас вийде дуже смачний копчений осетер, із золотистою шкірою і пружним м'ясом.
Залишається тільки подати до столу.
Смачного!
- Осетер - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
1. Спочатку попатраєте рибу і натріть сіллю. Залиште на 7-8 годин, щоб вона добре просолилася. Потім промийте рибу і просушіть протягом 2 годин на повітрі.
2. Ми використовуємо стандартну електричну побутову коптильню. Додайте в відсіку для тирси вільхові тирса. Можна також використовувати тирсу різних фруктових дерев.
3. Додайте рибу в коптильні шафі, встановіть потрібну температуру і час копчення. Для приготування копченого осетра потрібно близько 24 годин.
В електричної коптильні процес йде автоматично і не потребують вашої участі. Після доби у вас вийде дуже смачний копчений осетер, із золотистою шкірою і пружним м'ясом.
Залишається тільки подати до столу.
Смачного!