Рецепт Осетер в коптильні фото

Осетер в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Страви цілком
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Апетитного і смачного копченого осетра можна приготувати в побутових умовах. Для цього буде потрібно звичайна побутова коптильня і трохи терпіння.

Опис приготування:

Приступаємо до приготування копченого осетра.

1. Спочатку попатраєте рибу і натріть сіллю. Залиште на 7-8 годин, щоб вона добре просолилася. Потім промийте рибу і просушіть протягом 2 годин на повітрі.

2. Ми використовуємо стандартну електричну побутову коптильню. Додайте в відсіку для тирси вільхові тирса. Можна також використовувати тирсу різних фруктових дерев.

3. Додайте рибу в коптильні шафі, встановіть потрібну температуру і час копчення. Для приготування копченого осетра потрібно близько 24 годин.

В електричної коптильні процес йде автоматично і не потребують вашої участі. Після доби у вас вийде дуже смачний копчений осетер, із золотистою шкірою і пружним м'ясом.

Залишається тільки подати до столу.

Смачного!


  • Осетер - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
Приступаємо до приготування копченого осетра.

1. Спочатку попатраєте рибу і натріть сіллю. Залиште на 7-8 годин, щоб вона добре просолилася. Потім промийте рибу і просушіть протягом 2 годин на повітрі.

2. Ми використовуємо стандартну електричну побутову коптильню. Додайте в відсіку для тирси вільхові тирса. Можна також використовувати тирсу різних фруктових дерев.

3. Додайте рибу в коптильні шафі, встановіть потрібну температуру і час копчення. Для приготування копченого осетра потрібно близько 24 годин.

В електричної коптильні процес йде автоматично і не потребують вашої участі. Після доби у вас вийде дуже смачний копчений осетер, із золотистою шкірою і пружним м'ясом.

Залишається тільки подати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти