Омлет з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний, гарний, ніжний і насичений омлет з бринзою і помідорами підкорить ваше серця з першого погляду. Готується це блюдо дуже легко, по часу - 20 хвилин. Підходить на сніданок і вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування омлету з бринзою. Збиваємо яйця з молоком, додаємо помідори і обсмажуємо омлет на сковороді до готовності. Готовий омлет присипаємо подрібненою бринзою і прикрашаємо свіжими овочами, наприклад, огірками або помідорами. Гарного вам дня!
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Бринза - 60 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Олія соняшникова - 10 мілілітрів
Ріжемо кубиками помідор.
Яйце збийте з молоком до утворення піни.
Додайте помідори і перемішайте.
Розігрійте сковороду з маслом, влийте яєчну суміш.
Готуйте під кришкою. Сіль і перець за смаком.
Готовий омлет викладаємо на тарілку.
Бринзу ріжемо кубиками.
Посипаємо бринзою наш омлет.
Смачного!