Омлет з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний, гарний, ніжний і насичений омлет з бринзою і помідорами підкорить ваше серця з першого погляду. Готується це блюдо дуже легко, по часу - 20 хвилин. Підходить на сніданок і вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування омлету з бринзою. Збиваємо яйця з молоком, додаємо помідори і обсмажуємо омлет на сковороді до готовності. Готовий омлет присипаємо подрібненою бринзою і прикрашаємо свіжими овочами, наприклад, огірками або помідорами. Гарного вам дня!
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Бринза - 60 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Олія соняшникова - 10 мілілітрів

Ріжемо кубиками помідор.

Яйце збийте з молоком до утворення піни.

Додайте помідори і перемішайте.

Розігрійте сковороду з маслом, влийте яєчну суміш.

Готуйте під кришкою. Сіль і перець за смаком.

Готовий омлет викладаємо на тарілку.

Бринзу ріжемо кубиками.

Посипаємо бринзою наш омлет.

Смачного!