Омлет на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
У кожної людини є свій улюблений варіант приготування омлету. А, на мій погляд, омлет зроблений на кефірі найкращий і вдалий варіант з усіх можливих.
Найкращий варіант для смачного і легкого сніданку - це омлет, але способів його приготування настільки багато, що важко навіть вибрати, ну а я пропоную вам простий рецепт омлету на кефірі. Для себе і своєї сім'ї я завжди готую саме його, тому що такий омлет мені найбільше подобається і за смаком, і по консистенції. А ще один його плюс в тому, що в нього можна покласти будь-яку начинку, адже він легко згортається рулетом. Загалом, експериментуйте з вашими улюбленими продуктами, а я розповім вам, як приготувати смачний омлет на кефірі.
- Яйце - 2 штуки
- Кефір - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Розбиваємо яйця в миску, додаємо кефір, солимо і гарненько збиваємо.
Починаємо поступово всипати борошно і продовжуємо збивати, додаємо соду на кінчику ножа.
Сковороду змащуємо рослинним маслом, а коли вона нагріється, виливаємо в неї приготовлену суміш.
Коли наш омлет підсмажиться з одного боку і на його поверхні почнуть з'являтися бульбашки, перевертаємо його на іншу сторону.
Ще хвилинку смажимо його із зворотного боку і знімаємо з вогню. Готовий омлет подаємо з беконом, овочами або сиром на ваш смак. Смачного!