Олександрівський пиріг

Олександрівський пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Хочете дізнатися і спробувати, що готували для царствених осіб? Тоді приєднуйтесь до мене і будемо готувати. Вийде дуже смачно.

опис приготування:

Цей пиріг був приготований на честь приїзду в Гельсінкі російського царя Олександра I. І цей рецепт з тих пір не змінювався. пиріг, на відміну від багатьох піщаних пирогів, виходить не сухим і тендітним, а дуже ніжним і просто тане в роті. Масло має бути кімнатної температури. Тісто обов'язково потримайте в холодильнику, тоді воно стане щільніше і його легше буде розкачати. Для зручності можна зробити це на папері для випічки. пиріг готовий, коли верх стане щільним і золотистим. Помадка повинна бути не дуже густий, тоді вона буде краще наноситися на поверхню, а візерунок можна зробити повидлом або шоколадом. Смачного!

  • борошно— 500 грам
  • Вершкове масло— 500 грам
  • цукор— 250 грам(230 г - тісто, 20 д - в prosloyku)
  • жовток яєчний— 2 штуки
  • цедра лимонна— 1 Чайна ложка
  • ванілін— За смаком
  • варення малинове— 300 грам
  • мигдаль— 150 грам(подрібнений )
  • білки яєчні— 2 штуки
  • Цукрова пудра— 300 грам
  • сік лимонний— 5 Ст. ложок
  • сіль— 1 щіпка
Олександрівський пиріг - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Олександрівський пиріг - фото крок 2 Збийте до пухкої маси м'яке масло і цукор.

Олександрівський пиріг - фото крок 3 Додайте жовтки і знову збийте.

Олександрівський пиріг - фото крок 4 додайте борошно, сіль, ванілін і цедру лимона.

Олександрівський пиріг - фото крок 5 Швидко замісіть тісто, загорніть в поліетилен і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Олександрівський пиріг - фото крок 6 Дістаньте тісто і розділіть його на 2 частини. Приберіть одну частину в холодильник, а іншу розкачайте на столі з борошном в прямокутник 30 з 35 см. Перекладіть на деко, застелений папером для випічки.

Олександрівський пиріг - фото крок 7 Змастіть його малиновим варенням.

Олександрівський пиріг - фото крок 8 Збийте білки з цукром до твердих піків.

Олександрівський пиріг - фото крок 9 Додайте мигдаль і акуратно перемішайте.

Олександрівський пиріг - фото крок 10 Розподіліть масу на варення.

Олександрівський пиріг - фото крок 11 Розкачайте другу частину тесту і накрийте першу.

Олександрівський пиріг - фото крок 12 Випікайте в гарячій духовці при температурі 200 градусів протягом 25-30 хвилин, до готовності. вийміть, остудіть і обріжте краю.

Олександрівський пиріг - фото крок 13 Змішайте цукрову пудру з лимонним соком до однорідної маси.

Олександрівський пиріг - фото крок 14 Покрийте верх пирога помадкою і прикрасьте. Дайте повністю застигнути.

Олександрівський пиріг - фото крок 15 Розріжте і подавайте.

Олександрівський пиріг - фото крок 16 Смачного!

Схожі рецепти

Пиріг з сирного тесту з яблуками

Пиріг з сирного тесту з яблуками

Хочете по-справжньому здивувати своїх близьких випічкою? Тоді вам точно підійде мій рецепт. оригінальний, гарний, ніжний і неймовірно смачний! Він гідний королівського столу, але готувати його нескладно. опис приготування: Я точно знаю, що якщо в тісто додати сир, то текстура вийде неймовірно ...

читати далі
Мус зі смородини

Мус зі смородини

Якщо хочете приготувати смачний і оригінальний десерт, раджу звернути увагу на цей рецепт мусу зі смородини. упевнений, вам дуже сподобається! опис приготування: Ягоди для мусу з смородини подрібніть в пюре за допомогою блендера, потім залийте водою і проваріть 15 хвилин. штам відкриває, додай...

читати далі
Італійське тістечко «Каноллі»

Італійське тістечко «Каноллі»

Вам надається унікальна можливість відчути себе учасником карнавалу і сутолочной сицилійської життя завдяки тістечку «Каноллі». Приготувати його досить просто. рекомендую! опис приготування: Завдяки італійським тістечком «Каноллі» ви поринете в атмосферу Сицилії, відчуєте себе на середземномор...

читати далі
Кіш з томатами та моцарелою

Кіш з томатами та моцарелою

пироги — одвічна тема домогосподарок. Далеко не всі народжуються пекарями. Але є рецепти тесту, з якими впорається навіть новачок. Ось як приготувати киш з томатами та моцарелою. опис приготування: готувати пироги — звичайна справа. якщо, звичайно, набита рука. Якщо ні — читайте мій рецепт при...

читати далі
Варення з калини

Варення з калини

ягоди калини — незвичайні на смак і рідкісні для вживання, проте це не означає, що варення з калини не варять. Ще як варять! І воно неймовірно смачне і корисне. Чи не готували його? А Ви спробуйте! опис приготування: беремо калину. Для приготування варення необхідно ягоду гарненько перебрати і...

читати далі