Рецепт Окунь смажений фото

Окунь смажений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Смажена риба - це просте і швидке гаряче блюдо на кожен день. І гарнір до нього легко підібрати, і соус стане хорошим доповненням. Особливо смачно вийде, якщо у вас власний улов.

Опис приготування:

Дізнайтеся про те, як приготувати окуня, смаженого на сковороді. Рецепт базовий, з ним впорається навіть новачок. Найскладніше - це обробити рибу і очистити її від луски. Смак виходить натуральним, без додавання приправ, але вносити їх не забороняється. А якщо ви любите хрустку скоринку, то вам блюдо точно сподобається. На гарнір підходять картопля і рис.

  • Окунь - 400 грам
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
окунь смажений - фото крок 1
Рибу очистіть від луски. Видаліть голови і кишки. Наріжте тушки великими шматками. Все ретельно промийте.
окунь смажений - фото крок 2
Обваляйте окуня в борошні. Викладіть шматочки на розігріту олію в сковороді.
окунь смажений - фото крок 3
Обсмажте окуня з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти