Окунь смажений
(покроковий рецепт з фото)
Смажена риба - це просте і швидке гаряче блюдо на кожен день. І гарнір до нього легко підібрати, і соус стане хорошим доповненням. Особливо смачно вийде, якщо у вас власний улов.
Дізнайтеся про те, як приготувати окуня, смаженого на сковороді. Рецепт базовий, з ним впорається навіть новачок. Найскладніше - це обробити рибу і очистити її від луски. Смак виходить натуральним, без додавання приправ, але вносити їх не забороняється. А якщо ви любите хрустку скоринку, то вам блюдо точно сподобається. На гарнір підходять картопля і рис.
- Окунь - 400 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Рибу очистіть від луски. Видаліть голови і кишки. Наріжте тушки великими шматками. Все ретельно промийте.
Обваляйте окуня в борошні. Викладіть шматочки на розігріту олію в сковороді.
Обсмажте окуня з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!