Рецепт Окрошка з яловичиною фото

Окрошка з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Яйця
Пісні страви
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Окрошка - страва, яке приємно освіжає і насичує в спеку. Окрошка з яловичиною набагато смачніше інших! Добре проварене яловиче м'ясо просто тане в роті, огірки похрустивают і дають свіжість.

Опис приготування:

Як приготувати окрошку з яловичиною? На повільному вогні відваріть яловичину, окремо - картопля в мундирах і яйця, остудіть і очистіть. Наріжте всі інгредієнти дрібними кубиками, додайте подрібнену зелень і цибулю, заправте все сметаною, додайте сіль і перець за смаком. Окрошку можна приготувати на основі квасу, сироватки або кефіру.

  • Яловичина - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сироватка - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
окрошка з яловичиною - фото крок 1
Яловичину відваріть на повільному вогні до готовності близько 1 годину, остудіть. Картоплю відварити протягом 30 хвилин, остудіть трохи, очистіть. Яйця відварити протягом 5 хвилин, остудіть в холодній воді, очистіть. Огірки, зелень, цибуля помийте.
окрошка з яловичиною - фото крок 2
М'ясо, картопля, яйця, огірки наріжте дрібними кубиками, зелень і цибулю подрібніть.
окрошка з яловичиною - фото крок 3
З'єднайте всі в глибокій мисці, заправте сметаною, посоліть і поперчіть за смаком. Залийте сироваткою або квасом. Смачного!

Схожі рецепти