Окрошка з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка - страва, яке приємно освіжає і насичує в спеку. Окрошка з яловичиною набагато смачніше інших! Добре проварене яловиче м'ясо просто тане в роті, огірки похрустивают і дають свіжість.
Як приготувати окрошку з яловичиною? На повільному вогні відваріть яловичину, окремо - картопля в мундирах і яйця, остудіть і очистіть. Наріжте всі інгредієнти дрібними кубиками, додайте подрібнену зелень і цибулю, заправте все сметаною, додайте сіль і перець за смаком. Окрошку можна приготувати на основі квасу, сироватки або кефіру.
- Яловичина - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сироватка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину відваріть на повільному вогні до готовності близько 1 годину, остудіть. Картоплю відварити протягом 30 хвилин, остудіть трохи, очистіть. Яйця відварити протягом 5 хвилин, остудіть в холодній воді, очистіть. Огірки, зелень, цибуля помийте.
М'ясо, картопля, яйця, огірки наріжте дрібними кубиками, зелень і цибулю подрібніть.
З'єднайте всі в глибокій мисці, заправте сметаною, посоліть і поперчіть за смаком. Залийте сироваткою або квасом. Смачного!