Окрошка на кефірі (простий спосіб)
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати окрошку на кефірі простим способом. Сказати чесно, навіть важко відповісти, чи буває "складний" спосіб, адже окрошка - дуже смачне і просте літнє блюдо!
Хочу вам розповісти, як приготувати окрошку на кефірі простим способом. Спробуйте, якщо раптом ви з тих, хто ще жодного разу не пробував окрошку. А якщо навіть і пробували, нехай цей рецепт стане для вас натхненням для того, щоб знову її приготувати! Спробуйте, не пошкодуєте!
- Варена ковбаса - 250 грам
- Кефір - 500 грам
- Мінералка - 500 грам
- Картопля - 2-3 штук (відвареної)
- Яйця - 3 штуки (відварні)
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля зелена - 4-5 штук
- Кріп - 1 пучок
- Оцет - 2 чайних ложки
- Rediska - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Картопля і яйця відварити і остудити, а кефір і мінералку навпаки гарненько охолодити. Ось наші інгредієнти.
2. Добре помиємо і обсушити всі компоненти. Нарізати дрібно і перемішати.
3. Окремо змішаємо мінералку, кефір, оцет і спеції. Цією сумішшю заливаємо окрошку
4. Наше блюдо готово!