Огірки по-болгарськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солоні огірки, пропоную один з можливий рецепт приготування огірків по-болгарськи на зиму.
Отже, як приготувати огірки по-болгарськи на зиму?
1. Бажано для цього рецепта використовувати корнішони, але можна і звичайний огірок. Спочатку на дно літрової банки кладемо порізаний дрібно кріп. Після кладемо нарізану кільцями цибулю і зверху утрамбовуємо огірки.
2. Заливаємо огірки окропом, чекаємо 3-4 хвилини. Зливаємо окріп, заливаємо ще раз. Через 3 хвилини зливаємо.
3. Тепер додаємо сіль, цукор, гірчицю, перець і оцет. Ще раз заливаємо банку окропом, закриваємо її.
4. Щоб все розчинилося, трясем банку.
5. Тепер її треба залишити де-небудь в теплому місці годин на 12. Можна укутати ковдрою.
6. Після цього зберігати огірки в прохолодному місці, захищеному від світла.
7. Десь через тиждень можна подавати на стіл.
- Зелень кропу - За смаком
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Інтернет Retailer корнішони - За смаком (стільки, щоб помістилося в літрову банку)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Гіркий перець горошини - 8 штук
- Цукру - 100 грам
- Оцту 9% - 50 грам
- Солі - 30-35 грам
1. Бажано для цього рецепта використовувати корнішони, але можна і звичайний огірок. Спочатку на дно літрової банки кладемо порізаний дрібно кріп. Після кладемо нарізану кільцями цибулю і зверху утрамбовуємо огірки.
2. Заливаємо огірки окропом, чекаємо 3-4 хвилини. Зливаємо окріп, заливаємо ще раз. Через 3 хвилини зливаємо.
3. Тепер додаємо сіль, цукор, гірчицю, перець і оцет. Ще раз заливаємо банку окропом, закриваємо її.
4. Щоб все розчинилося, трясем банку.
5. Тепер її треба залишити де-небудь в теплому місці годин на 12. Можна укутати ковдрою.
6. Після цього зберігати огірки в прохолодному місці, захищеному від світла.
7. Десь через тиждень можна подавати на стіл.