Рецепт Огірки по-болгарськи на зиму фото

Огірки по-болгарськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Огірок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

Якщо ви любите солоні огірки, пропоную один з можливий рецепт приготування огірків по-болгарськи на зиму.

Опис приготування:

Отже, як приготувати огірки по-болгарськи на зиму?

1. Бажано для цього рецепта використовувати корнішони, але можна і звичайний огірок. Спочатку на дно літрової банки кладемо порізаний дрібно кріп. Після кладемо нарізану кільцями цибулю і зверху утрамбовуємо огірки.

2. Заливаємо огірки окропом, чекаємо 3-4 хвилини. Зливаємо окріп, заливаємо ще раз. Через 3 хвилини зливаємо.

3. Тепер додаємо сіль, цукор, гірчицю, перець і оцет. Ще раз заливаємо банку окропом, закриваємо її.

4. Щоб все розчинилося, трясем банку.

5. Тепер її треба залишити де-небудь в теплому місці годин на 12. Можна укутати ковдрою.

6. Після цього зберігати огірки в прохолодному місці, захищеному від світла.

7. Десь через тиждень можна подавати на стіл.

  • Зелень кропу - За смаком
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Інтернет Retailer корнішони - За смаком (стільки, щоб помістилося в літрову банку)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Гіркий перець горошини - 8 штук
  • Цукру - 100 грам
  • Оцту 9% - 50 грам
  • Солі - 30-35 грам
Отже, як приготувати огірки по-болгарськи на зиму?

1. Бажано для цього рецепта використовувати корнішони, але можна і звичайний огірок. Спочатку на дно літрової банки кладемо порізаний дрібно кріп. Після кладемо нарізану кільцями цибулю і зверху утрамбовуємо огірки.

2. Заливаємо огірки окропом, чекаємо 3-4 хвилини. Зливаємо окріп, заливаємо ще раз. Через 3 хвилини зливаємо.

3. Тепер додаємо сіль, цукор, гірчицю, перець і оцет. Ще раз заливаємо банку окропом, закриваємо її.

4. Щоб все розчинилося, трясем банку.

5. Тепер її треба залишити де-небудь в теплому місці годин на 12. Можна укутати ковдрою.

6. Після цього зберігати огірки в прохолодному місці, захищеному від світла.

7. Десь через тиждень можна подавати на стіл.

Схожі рецепти