Кабачки по-болгарськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже простий рецепт кабачків по-болгарськи на зиму мені порадила мама і ви знаєте, я результатом не була розчарована. Незважаючи на примітивність, компонентів смак у салату неймовірний!
Шалено сподіваюся, що вам такий рецепт приготування кабачків по-болгарськи на зиму сподобається також сильно, як і мені, за рахунок додавання помідорів і різних видів перцю самі кабачки теж стають трохи рожевими і дуже пікантними на смак. Так що настійно раджу прямо зараз дізнатися, як зробити кабачки по-болгарськи на зиму!
- Кабачки - 3 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
- Перець болгарський - 3 штуки
- Перець червоний пекучий - 2 штуки
- Часник - 100 грам
1. Помідори ріжемо скибочками або навпіл, на маленькому вогні тушкуємо, поки не розм'якнуть. Додамо сіль, рослинне масло і цукор. Доводимо суміш до кипіння.
2. Тепер додамо до них перець болгарський, перець пекучий і кабачки. Все нарізаємо довільно. Доводимо все разом до кипіння і варимо ще півгодини.
3. За п'ять хвилин до закінчення готування додамо оцтову есенцію і часник.
4. По закінченню готування розфасовуємо салат по стерильним баночках, закриваємо на зиму. Готово!