Рецепт Кабачки по-болгарськи на зиму фото

Кабачки по-болгарськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Цей дуже простий рецепт кабачків по-болгарськи на зиму мені порадила мама і ви знаєте, я результатом не була розчарована. Незважаючи на примітивність, компонентів смак у салату неймовірний!

Опис приготування:

Шалено сподіваюся, що вам такий рецепт приготування кабачків по-болгарськи на зиму сподобається також сильно, як і мені, за рахунок додавання помідорів і різних видів перцю самі кабачки теж стають трохи рожевими і дуже пікантними на смак. Так що настійно раджу прямо зараз дізнатися, як зробити кабачки по-болгарськи на зиму!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Перець червоний пекучий - 2 штуки
  • Часник - 100 грам
кабачки по-болгарськи на зиму - фото крок 1
1. Помідори ріжемо скибочками або навпіл, на маленькому вогні тушкуємо, поки не розм'якнуть. Додамо сіль, рослинне масло і цукор. Доводимо суміш до кипіння.
кабачки по-болгарськи на зиму - фото крок 2
2. Тепер додамо до них перець болгарський, перець пекучий і кабачки. Все нарізаємо довільно. Доводимо все разом до кипіння і варимо ще півгодини.
кабачки по-болгарськи на зиму - фото крок 3
3. За п'ять хвилин до закінчення готування додамо оцтову есенцію і часник.
кабачки по-болгарськи на зиму - фото крок 4
4. По закінченню готування розфасовуємо салат по стерильним баночках, закриваємо на зиму. Готово!

Схожі рецепти