Рецепт Нога свиняча в духовці фото

Нога свиняча в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили влаштувати справжній королівський бенкет, то вам ніяк не обійтися без свинячої ніжки, запеченої в духовці. Це воістину царський частування, яке повинно стояти в центрі столу.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати ногу свинячу в духовці, то вивчіть цей рецепт. Він вам стане в нагоді, коли ви вирішите зібрати за своїм столом велику компанію. Таким блюдом можна нагодувати всіх гостей!

  • Свиняча ніжка - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець, свіжий базилік - За смаком
нога свиняча в духовці - фото крок 1
Підготуйте повний набір продуктів. Ніжку свинячу вимийте і висушіть. Базилік промийте і розберіть на невеликі суцвіття.
нога свиняча в духовці - фото крок 2
Тепер вам потрібно замаринувати ніжку. Натріть її гарненько морською сіллю і перцем, полийте лимонним соком і залиште маринуватися на пару годин в холодильнику.
нога свиняча в духовці - фото крок 3
Тим часом розігрійте духовку, очистіть часник від лушпиння і розділіть на зубчики. У рукав для запікання налийте трохи олії, покладіть часник, базилік, очищений і нарізаний лук і, звичайно ж, замариновану рульку.
нога свиняча в духовці - фото крок 4
Випікайте свинячу ніжку при температурі 170 градусів півтори години. В кінці можна розрізати рукав, щоб ніжка у відкритому стані запікалася ще хвилин 5-10. Подавайте м'ясо зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти