Рецепт Ньyoкі фото

Ньyoкі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ньyoкі дуже часто готують в Італії. Там це блюдо подають гарячим з вершковим маслом, сиром і різними соусами. Ньєкі в нашій країні часто називають галушками або ж просто галушками. Дивіться рецепт.

Опис приготування:

Ньєкі можна подавати як гарячої страви навіть на сніданок. Це ситна, але в той же час, легка їжа. Вони обов'язково сподобаються дітям, а також припадуть до смаку дорослим. Додавайте в Ньєкі тертий сир і різні соуси. Щоб дізнатися, як приготувати ньyoкі, прочитайте цей рецепт.

  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Тертий сир - 1/4 склянки
  • Сіль, перець, мускатний горіх - За смаком
ньyoкі - фото крок 1
Картопля вимийте і відваріть в мундирі до повної готовності. Остудіть і очистіть бульби. За допомогою блендера або толкушкой перетворите картоплю в пюре. Вбийте до картоплі курячі яйця, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
ньyoкі - фото крок 2
Натріть на тертці твердий сир. Ви можете використовувати будь-які сорти сиру, в тому числі пікантні, якщо хочете надати Ньєкі особливий смак і аромат. Додайте тертий сир в картопля.
ньyoкі - фото крок 3
Борошно просійте через сито і додайте її в картопляне пюре. Потім ретельно все перемішайте і замісіть тісто. Скачайте його в кулю і дайте відпочити хвилин п'ятнадцять.
ньyoкі - фото крок 4
Розділіть тісто на шматочки, скачайте кожен з них в джгут. Потім наріжте їх на кубики, розміром близько півтора сантиметрів. Відварюйте Ньєкі в підсоленій воді до готовності і подавайте, присмачивши олією або полив соусом.

Схожі рецепти