Рецепт Суп зі шпинату для схуднення фото

Суп зі шпинату для схуднення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Шпинат
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Супи, Крем-суп, Супи-пюре

Рецепт супу зі шпинату для схуднення - всім, хто на дієті. Блюдо для всіх, хто хоче не тільки правильно харчуватися, але також любить здорову їжу і хоче схуднути. Готується швидко і легко.

Суп зі шпинату не тільки сприяє схудненню, він також дуже корисний. Він прискорюємо процес спалювання жиру, в ньому багато вітамінів, що особливо актуально в періоди авітамінозу. Сам шпинат насичене йодом, допомагає при перевтомі, зміцнює імунну систему. Для приготування супу зі шпинату для схуднення також використовуємо вершки (знежирені) молоко - вони стимулюють корисні властивості шпинату і надають ніжний смак.

Рецепт:

1. Добре промиваємо шпинат під проточною водою, нарізаємо їх.

2. Картоплю і цибулю чистимо. Цибулю дрібно ріжемо кубиками. Картопля теж нарізаємо кубиками середнього розміру.

3. У каструлю наливаємо 1, 5 літра води, кидаємо туди овочі. Варимо на середньому вогні, поки шпинат не стане м'яким, а картопля не звариться.

4. Потім додаємо вершки, молоко і рослинне масло, перемішуємо. Варимо ще хвилин 5.

5. Часник подрібнюємо. Суп знімаємо з вогню, даємо охолонути, збиваємо міксером. Додаємо часник.

Готово! Подаємо, прикрасивши сметаною, яйцем або зеленню. Смачного!


  • Листя шпинату - 300 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Суп зі шпинату не тільки сприяє схудненню, він також дуже корисний. Він прискорюємо процес спалювання жиру, в ньому багато вітамінів, що особливо актуально в періоди авітамінозу. Сам шпинат насичене йодом, допомагає при перевтомі, зміцнює імунну систему. Для приготування супу зі шпинату для схуднення також використовуємо вершки (знежирені) молоко - вони стимулюють корисні властивості шпинату і надають ніжний смак.

Рецепт:

1. Добре промиваємо шпинат під проточною водою, нарізаємо їх.

2. Картоплю і цибулю чистимо. Цибулю дрібно ріжемо кубиками. Картопля теж нарізаємо кубиками середнього розміру.

3. У каструлю наливаємо 1, 5 літра води, кидаємо туди овочі. Варимо на середньому вогні, поки шпинат не стане м'яким, а картопля не звариться.

4. Потім додаємо вершки, молоко і рослинне масло, перемішуємо. Варимо ще хвилин 5.

5. Часник подрібнюємо. Суп знімаємо з вогню, даємо охолонути, збиваємо міксером. Додаємо часник.

Готово! Подаємо, прикрасивши сметаною, яйцем або зеленню. Смачного!

Схожі рецепти