Ніжна печінка з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печінки з цвітною капустою. Печінка по даним рецептом виходить ніжною і дуже смачною.
У процесі приготування зі звичайної печінки виходить дуже смачне з незвичайним смаком страва. Для вимочування печінки застосовується кефір. Смак печінки стає дуже ніжним.
- Цвітна капуста - 300 мілілітрів
- Печінка куряча - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Перець і сіль - - За смаком
- Кефір - 500 мілілітрів
1. Промиваємо печінку, очищаємо її від плівки, в процесі промивання печінки, вода повинна стати абсолютно прозорим, воді даємо повністю стекти. Печінка укладаємо в миску, трохи солимо, додаємо кефір і спеції. Печінка залишаємо маринуватися години на три-чотири, а ще краще на цілу ніч.
2. У друшляк ложем промаринуватися печінку, і під проточною водою гарненько її промиваємо. Воді даємо стекти. Очищаємо цибулю та нарізаємо його тоненькими півкільцями.
3. На суцвіття розбираємо кольорову капусту, в проточній воді її промиємо, і три хвилини, в трохи підсоленій воді, киплячою, далі blanshiruem. Воді даємо стекти. У сковороді розігріваємо олію, капусту злегка обсмажуємо, вона повинна трохи зарум'яниться.
4. В іншу сковороду наливаємо рослинного масла, до прозорості спассеруем цибулю, додаємо печінку, і десять-дванадцять хвилин тушкуємо. Вогонь повинен бути не більшим, постійно помішувати. Печінка головне не перепечеться.
5. Викладаємо на тарілку печінку з цибулею, кольорову капусту, петрушку або зелений лук. Блюдо готово.