Рецепт Німецький шніцель фото

Німецький шніцель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і соковитий справжній німецький шніцель дуже просто приготувати в домашніх умовах. Готується він з телятини, в хрусткій паніровці.

Опис приготування:

Традиційний німецький шніцель виділяється з телятини. Це важливий момент. Подавайте його з картоплею і свіжими овочами. Смачний і ніжний німецький шніцель подобається всій моїй родині, особливо чоловікові! Тому рецепт німецького шніцеля я раджу всім подругам. Смачного.

  • Телятина - 800 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Солокія - 50 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
німецький шніцель - фото крок 1
Німецький шніцель не треба відбивати. Підготуйте хороший великий шматочок телятини.
німецький шніцель - фото крок 2
Збийте молоко з яйцями, приправити сіллю, поперчіть.
німецький шніцель - фото крок 3
У плоску нарелку насипте борошна.
німецький шніцель - фото крок 4
У таку ж плоску тарілку висипте панірувальні сухарі. Краще, якщо великі крихти.
німецький шніцель - фото крок 5
Спочатку телятину обваляйте в борошні.
німецький шніцель - фото крок 6
Потім занурте в яєчно-молочну масу.
німецький шніцель - фото крок 7
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
німецький шніцель - фото крок 8
Викладіть німецький шніцель на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуйте з обох сторін до хрусткої скоринки.

Схожі рецепти