Німецький шніцель
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і соковитий справжній німецький шніцель дуже просто приготувати в домашніх умовах. Готується він з телятини, в хрусткій паніровці.
Традиційний німецький шніцель виділяється з телятини. Це важливий момент. Подавайте його з картоплею і свіжими овочами. Смачний і ніжний німецький шніцель подобається всій моїй родині, особливо чоловікові! Тому рецепт німецького шніцеля я раджу всім подругам. Смачного.
- Телятина - 800 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Солокія - 50 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
Німецький шніцель не треба відбивати. Підготуйте хороший великий шматочок телятини.
Збийте молоко з яйцями, приправити сіллю, поперчіть.
У плоску нарелку насипте борошна.
У таку ж плоску тарілку висипте панірувальні сухарі. Краще, якщо великі крихти.
Спочатку телятину обваляйте в борошні.
Потім занурте в яєчно-молочну масу.
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Викладіть німецький шніцель на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуйте з обох сторін до хрусткої скоринки.