Рецепт Напівфабрикати зі свинини фото

Напівфабрикати зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви , Котлети , Тефтелі
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Для того, щоб заощадити час можна приготувати напівфабрикати. Як зручно дістати з холодильника, наприклад, котлети і відразу їх підсмажити. Сьогодні готуємо напівфабрикати зі свинини.

Опис приготування:

Морожені котлети, тефтелі, пельмені - ось далеко не повний перелік страв, які можна приготувати про запас і при потребі зварити, підсмажити, запекти і швидко нагодувати сім'ю смачною вечерею або обідом.


  • Свинина, м'якоть - 600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Батон білий - 100 грам
  • Сухарі паніровочні - 50 грам
  • Рис варений - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Борошно - - За смаком
напівфабрикати зі свинини - фото крок 1
1. Візьміть всі інгредієнти для приготування напівфабрикатів зі свинини.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 2
2. М'якоть свинини помийте і пропустіть через м'ясорубку.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 3
3. Цибулю і часник очистіть, помийте і пропустіть через м'ясорубку. Білий батон або булку залийте холодною водою, відіжміть і теж пропустіть через м'ясорубку.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 4
4. Фарсі сіль, поперчіть і ретельно перемішайте.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 5
5. З половини фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях. Надішліть в холодильну камеру.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 6
6. До другої частини фаршу додайте відварений рис, перемішайте. Сформуйте тефтелі, обваляйте їх у борошні, викладіть на тарілку або обробну дошку і теж поставте в морозильну камеру.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 7
7. З свинини можна приготувати пельмені і теж їх заморозити.
напівфабрикати зі свинини - фото крок 8
8. Коли напівфабрикати замерзнуть, розкладіть їх в поліетиленові пакети і готуйте при необхідності.

Схожі рецепти