Напівфабрикати зі свинини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для того, щоб заощадити час можна приготувати напівфабрикати. Як зручно дістати з холодильника, наприклад, котлети і відразу їх підсмажити. Сьогодні готуємо напівфабрикати зі свинини.
Морожені котлети, тефтелі, пельмені - ось далеко не повний перелік страв, які можна приготувати про запас і при потребі зварити, підсмажити, запекти і швидко нагодувати сім'ю смачною вечерею або обідом.
- Свинина, м'якоть - 600 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Хліб - 2-3 скибочок
 - Батон білий - 100 грам
 - Сухарі паніровочні - 50 грам
 - Рис варений - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - - За смаком
 - Чорний перець - - За смаком
 - Борошно - - За смаком
 

1. Візьміть всі інгредієнти для приготування напівфабрикатів зі свинини.

2. М'якоть свинини помийте і пропустіть через м'ясорубку.

3. Цибулю і часник очистіть, помийте і пропустіть через м'ясорубку. Білий батон або булку залийте холодною водою, відіжміть і теж пропустіть через м'ясорубку.

4. Фарсі сіль, поперчіть і ретельно перемішайте.

5. З половини фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях. Надішліть в холодильну камеру.

6. До другої частини фаршу додайте відварений рис, перемішайте. Сформуйте тефтелі, обваляйте їх у борошні, викладіть на тарілку або обробну дошку і теж поставте в морозильну камеру.

7. З свинини можна приготувати пельмені і теж їх заморозити.

8. Коли напівфабрикати замерзнуть, розкладіть їх в поліетиленові пакети і готуйте при необхідності.