Напівфабрикати зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб заощадити час можна приготувати напівфабрикати. Як зручно дістати з холодильника, наприклад, котлети і відразу їх підсмажити. Сьогодні готуємо напівфабрикати зі свинини.
Морожені котлети, тефтелі, пельмені - ось далеко не повний перелік страв, які можна приготувати про запас і при потребі зварити, підсмажити, запекти і швидко нагодувати сім'ю смачною вечерею або обідом.
- Свинина, м'якоть - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Хліб - 2-3 скибочок
- Батон білий - 100 грам
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Рис варений - 4 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Борошно - - За смаком
1. Візьміть всі інгредієнти для приготування напівфабрикатів зі свинини.
2. М'якоть свинини помийте і пропустіть через м'ясорубку.
3. Цибулю і часник очистіть, помийте і пропустіть через м'ясорубку. Білий батон або булку залийте холодною водою, відіжміть і теж пропустіть через м'ясорубку.
4. Фарсі сіль, поперчіть і ретельно перемішайте.
5. З половини фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях. Надішліть в холодильну камеру.
6. До другої частини фаршу додайте відварений рис, перемішайте. Сформуйте тефтелі, обваляйте їх у борошні, викладіть на тарілку або обробну дошку і теж поставте в морозильну камеру.
7. З свинини можна приготувати пельмені і теж їх заморозити.
8. Коли напівфабрикати замерзнуть, розкладіть їх в поліетиленові пакети і готуйте при необхідності.