Рецепт Язик, тушкований в сметані фото

Язик, тушкований в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Яловичий язик
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Свинячий язик дуже смачний не тільки відвареної або в холодець, але і тушкований. За допомогою рецепта тушкованого язика в сметані ви зможете оцінити всю смакову принадність даного продукту. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Для приготування тушкованого язика в сметані я ще додаю грибочки для аромату. Це можуть бути прості печериці, а можете і сухих грибів закинути. Сметану вибирайте 15 % жирності.

  • Мова - 2 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Печериці - 500 грам
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Перець духмяний - 4 штуки
  • Спеції - За смаком
мова, тушкований в сметані - фото крок 1
Мова свинячий відваріть, а потім поріжте продовгуватими шматочками.
мова, тушкований в сметані - фото крок 2
Цибуля поріжте півкільцями.
мова, тушкований в сметані - фото крок 3
Обсмажте цибулю на рослинній олії в глибокій сковороді або каструльці до золотистого кольору.
Потім викладіть до нього язик.
мова, тушкований в сметані - фото крок 4
Додайте спеції, а також влийте трохи води, щоб не підгоріло.
мова, тушкований в сметані - фото крок 5
Тим часом гриби почистіть і поріжте на середні шматочки.
мова, тушкований в сметані - фото крок 6
Додайте гриби до язика.
мова, тушкований в сметані - фото крок 7
Влийте сметану. Гасіть до повної готовності. Це може зайняти цілу годину, блюдо пробуйте в процесі. В середньому гаситься воно від 35-50 хвилин.
мова, тушкований в сметані - фото крок 8
Готовий язик, тушкований в сметані, подавайте з зеленню, відваріть до нього пюре. Смачного!

Схожі рецепти