Язик, тушкований в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Свинячий язик дуже смачний не тільки відвареної або в холодець, але і тушкований. За допомогою рецепта тушкованого язика в сметані ви зможете оцінити всю смакову принадність даного продукту. Дивіться рецепт!
Для приготування тушкованого язика в сметані я ще додаю грибочки для аромату. Це можуть бути прості печериці, а можете і сухих грибів закинути. Сметану вибирайте 15 % жирності.
- Мова - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Печериці - 500 грам
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Перець духмяний - 4 штуки
- Спеції - За смаком
Мова свинячий відваріть, а потім поріжте продовгуватими шматочками.
Цибуля поріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю на рослинній олії в глибокій сковороді або каструльці до золотистого кольору.
Потім викладіть до нього язик.
Потім викладіть до нього язик.
Додайте спеції, а також влийте трохи води, щоб не підгоріло.
Тим часом гриби почистіть і поріжте на середні шматочки.
Додайте гриби до язика.
Влийте сметану. Гасіть до повної готовності. Це може зайняти цілу годину, блюдо пробуйте в процесі. В середньому гаситься воно від 35-50 хвилин.
Готовий язик, тушкований в сметані, подавайте з зеленню, відваріть до нього пюре. Смачного!