Рецепт Кальмар, тушкований в сметані фото

Кальмар, тушкований в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Кальмари
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Морепродукти і вершковий соус - це прекрасне поєднання, особливо якщо подати таке блюдо з рисом. Хоча мої діти поки не розуміють всієї краси цих смакових відчуттів, але вони ще доростуть.

Опис приготування:

Зараз я з вами поділюся тим, як приготувати кальмара, тушкованого в сметані. Я б будь-яку страву з м'ясом проміняла на подібне. Дуже вже люблю морепродукти. Адже вони, крім свої смакових якостей, ще й дуже корисні. Возитися довго з цим блюдом не доведеться, тут все готується елементарно.

  • Кальмар - 700 грам (тушка)
  • Ріпчаста цибуля - 150 грам
  • Крем - 200 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець горошком - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
кальмар, тушкований в сметані - фото крок 1
Тушку кальмара помийте, видаліть нутрощі, шкіру і хітинову пластину, розріжте.
кальмар, тушкований в сметані - фото крок 2
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Посмажте його на сковороді з маслом до напівготовності.
кальмар, тушкований в сметані - фото крок 3
Кальмари наріжте соломкою і додайте до цибулі. Тушіте 2 хвилини на середньому вогні.
кальмар, тушкований в сметані - фото крок 4
Потім додайте на сковороду сметану, обидва види перцю, лавровий лист, сіль. Перемішайте і тушкуйте ще 3 хвилини.
кальмар, тушкований в сметані - фото крок 5
Почистіть і подрібніть часник. Кріп помийте і дрібно наріжте. Додайте ці інгредієнти в самому кінці. Подавайте блюдо з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти