Рецепт Морський гребінець фото

Морський гребінець
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Як приготувати морський гребінець? Можна знайти масу відповідей в інтернеті. Ділюся з вами перевіреним особистим рецептом, який за невелику кількість часу і мінімум клопоту порадує вас результатом.

Опис приготування:

Морський гребінець - це молюск, який містить вітаміни, різні мінерали і мікроелементи. Морський гребінець можна смажити, гасити, варити, запікати, а також додавати в різні страви. М'ясо морських гребінців дуже ніжне, на смак солодкуватий, воно вважається вишуканим делікатесом. Здивуйте своїх гостей вишуканим блюдом.

  • Гребінці - 500 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
морський гребінець - фото крок 1
Промийте гребінці під прохолодною проточною водою.
морський гребінець - фото крок 2
Просушіть кухонним або паперовим рушником.
морський гребінець - фото крок 3
Сухі гребінці перекладіть на тарілку.
морський гребінець - фото крок 4
Розігрійте оливкову і вершкове масло на сковорідці.
морський гребінець - фото крок 5
Порубати ножем часник і обсмажте на розігрітій олії 1-2 хвилини.
морський гребінець - фото крок 6
Додайте гребінці, посипте їх сіллю і перцем. Готуйте протягом шести хвилин, перевертаючи. Подавайте з будь-яким гарніром, прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти