Морський гребінець
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати морський гребінець? Можна знайти масу відповідей в інтернеті. Ділюся з вами перевіреним особистим рецептом, який за невелику кількість часу і мінімум клопоту порадує вас результатом.
Морський гребінець - це молюск, який містить вітаміни, різні мінерали і мікроелементи. Морський гребінець можна смажити, гасити, варити, запікати, а також додавати в різні страви. М'ясо морських гребінців дуже ніжне, на смак солодкуватий, воно вважається вишуканим делікатесом. Здивуйте своїх гостей вишуканим блюдом.
- Гребінці - 500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
Промийте гребінці під прохолодною проточною водою.
Просушіть кухонним або паперовим рушником.
Сухі гребінці перекладіть на тарілку.
Розігрійте оливкову і вершкове масло на сковорідці.
Порубати ножем часник і обсмажте на розігрітій олії 1-2 хвилини.
Додайте гребінці, посипте їх сіллю і перцем. Готуйте протягом шести хвилин, перевертаючи. Подавайте з будь-яким гарніром, прикрасьте зеленню. Смачного!