Рецепт Морозиво в блендері фото

Морозиво в блендері
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Малина , Ожина
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готується морозиво в блендері в домашніх умовах дуже просто. За основу візьміть вершки, молоко або йогурт і розбавте масу фруктовими наповнювачами. Карамель, шоколад і гілочки м'яти доповнять його.

Опис приготування:

Існує два способи приготування такого ласощі - в морожніце і без неї. Даний спосіб - другий, але нам знадобиться обов'язково блендер. Завдяки підручній техніці нам вдасться домогтися бажаного результату і отримати потрібну консистенцію морозива.

  • Йогурт - 300 мілілітрів
  • Ягоди (ожина, малина - на вибір) - 1 Склянка
морозиво в блендері - фото крок 1
1. Ожина з малиною додадуть не тільки красивий колір вашого морозиву, але ще і доповнять його смак. Беремо в рівних кількостях ягоди і відправляємо їх в блендер.
морозиво в блендері - фото крок 2
2. Якщо у вас їсть спеціальна машина для приготування морозива - це чудово, А якщо ні - будемо його робити звичним способом.
морозиво в блендері - фото крок 3
3. Збивати йогурт з ягодами можна будь-яким типом блендера. Головне - зробити правильну і однорідну консистенцію маси.
морозиво в блендері - фото крок 4
4. Після збивання, розподіляємо нашу масу за формою і відправляємо в морозильну камеру на пару годин. Якщо є готові форми - заповніть їх і заморозьте.
морозиво в блендері - фото крок 5
5. Подавайте готове морозиво в креманке порційно. При бажанні прикрасьте свіжими ягодами і листочками м'яти.

Схожі рецепти