Морозиво в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Готується морозиво в блендері в домашніх умовах дуже просто. За основу візьміть вершки, молоко або йогурт і розбавте масу фруктовими наповнювачами. Карамель, шоколад і гілочки м'яти доповнять його.
Існує два способи приготування такого ласощі - в морожніце і без неї. Даний спосіб - другий, але нам знадобиться обов'язково блендер. Завдяки підручній техніці нам вдасться домогтися бажаного результату і отримати потрібну консистенцію морозива.
- Йогурт - 300 мілілітрів
- Ягоди (ожина, малина - на вибір) - 1 Склянка
1. Ожина з малиною додадуть не тільки красивий колір вашого морозиву, але ще і доповнять його смак. Беремо в рівних кількостях ягоди і відправляємо їх в блендер.
2. Якщо у вас їсть спеціальна машина для приготування морозива - це чудово, А якщо ні - будемо його робити звичним способом.
3. Збивати йогурт з ягодами можна будь-яким типом блендера. Головне - зробити правильну і однорідну консистенцію маси.
4. Після збивання, розподіляємо нашу масу за формою і відправляємо в морозильну камеру на пару годин. Якщо є готові форми - заповніть їх і заморозьте.
5. Подавайте готове морозиво в креманке порційно. При бажанні прикрасьте свіжими ягодами і листочками м'яти.