Рецепт Морквяні тости фото

Морквяні тости
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Пісні страви
На полуденок , На природу , На сніданок
Тости
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

Уявляю рецепт дуже оригінальною і дуже ситної закуски на швидку руку, яку дуже зручно брати з собою в поїздку або на дачу. Морквяні тости особливо гарні для тих, хто тримає піст.

Опис приготування:

Рум'яний, підсмажені і хрусткі тости в поєднанні зі солодкуватої морквяної начинкою - це прекрасний варіант для сніданку і перекусу в школі або на роботі. Також це ідеальний варіант бутерброда для людей, які дотримуються посту або просто стежать за своєю фігурою. Спробуйте приготувати морквяні тости, і вам обов'язково сподобається.

  • Хліб - 10 скибочок
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кетчуп - 2 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Масло рослинне - 2-3 чайних ложок
  • Сіль, перець - За смаком
морквяні тости - фото крок 1
1. На сковороді в рослинному маслі обсмажте дрібно нарізану моркву, цибуля і болгарський перець до м'якості.
морквяні тости - фото крок 2
2. Додайте в овочеву суміш кетчуп, Кмин і куркума, приправте сіллю і перцем за смаком. Перемішайте.
морквяні тости - фото крок 3
3. Підсмажте тости з обох сторін до золотистої скоринки.
морквяні тости - фото крок 4
4. Між двох скибочок тосту розподіліть рівномірно морквяні начинку, насолоджуйтеся легкою закускою.

Схожі рецепти