Морквяні тости
(покроковий рецепт з фото)
Уявляю рецепт дуже оригінальною і дуже ситної закуски на швидку руку, яку дуже зручно брати з собою в поїздку або на дачу. Морквяні тости особливо гарні для тих, хто тримає піст.
Рум'яний, підсмажені і хрусткі тости в поєднанні зі солодкуватої морквяної начинкою - це прекрасний варіант для сніданку і перекусу в школі або на роботі. Також це ідеальний варіант бутерброда для людей, які дотримуються посту або просто стежать за своєю фігурою. Спробуйте приготувати морквяні тости, і вам обов'язково сподобається.
- Хліб - 10 скибочок
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Кетчуп - 2 чайних ложки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Масло рослинне - 2-3 чайних ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. На сковороді в рослинному маслі обсмажте дрібно нарізану моркву, цибуля і болгарський перець до м'якості.
2. Додайте в овочеву суміш кетчуп, Кмин і куркума, приправте сіллю і перцем за смаком. Перемішайте.
3. Підсмажте тости з обох сторін до золотистої скоринки.
4. Між двох скибочок тосту розподіліть рівномірно морквяні начинку, насолоджуйтеся легкою закускою.