Морква з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, красивий і надзвичайно легкий в приготуванні салат. Найчастіше з'їдається ще швидше, ніж готується. Дуже добре підходить для тих випадків, коли гості вже на порозі.
Дуже смачний і, завдяки моркви і часнику, досить вітамінний салат. Але його можна не тільки подавати гостям на стіл, але і використовувати, як оригінальну начинку для млинчиків. Можна також намазати на хліб і отримати пікантні бутрброди. Як приготувати таке універсальне і багатофункціональне блюдо? За допомогою рецепта моркви з сиром! Завдяки простим і зрозумілим поясненням і покроковим фотографій з приготуванням салату впорається навіть новачок. Готуйте з задоволенням!
- Морква - 300 грам
- Сир - 300 грам (сир краще брати твердих сортів. Але зовсім необов'язково.)
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - - За смаком

Морква вимити, очистити, натерти на терці.

Сир натерти на тертці.

Часник почистити, видавити через чеснокодавку або дрібно-дрібно порубати.

У мисці змішати морква, сир, часник. Додати майонез. Перемішати. Дати настоятися кілька хвилин. Салат готовий. Смачного!