Рецепт Морква з родзинками фото

Морква з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Морква , Сухофрукти , Ізюм
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Морква з родзинками - знайоме з дитинства поєднання. Чи готові здивуватися тому, на скільки іншим може бути смак страви, якщо приготувати оригінальну заправку?

Опис приготування:

Класичний рецепт приготування моркви з родзинками передбачає солодку заправку - цукор або мед. Пропоную вашій увазі абсолютно інший погляд на цей салат.

1. Морква вимити, очистити. Натерти на тертці або подрібнити в кухонному комбайні.

2. Ізюм добре промити, видалити зайві хвостики і замочити в гарячій воді хвилин на 5-10.

3. Головний секрет цієї страви в заправці. Для її приготування необхідно вичавити сік з 1 лимона. Мигдальне масло можна замінити іншим, однак не варто віддавати перевагу традиційному оливковій або соняшниковій олії.

4. У масло додати трохи цукру і поступово вливати лимонний сік, ретельно перешиваючи. Кількість соку вгадати складно, все залежить від смакових уподобань і текстури заправки.

5. Воду з родзинок злити, добре просушити його.

6. Морква змішати з родзинками і залити заправкою. Посолити і поперчити за смаком.

Цей простий рецепт моркви з родзинками прекрасно підійде для вечері. Легке і неймовірно смачна страва змусить інакше поглянути на звичайну моркву.


  • Морква - 200 грам
  • Ізюм - 200 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Мигдальне масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
Класичний рецепт приготування моркви з родзинками передбачає солодку заправку - цукор або мед. Пропоную вашій увазі абсолютно інший погляд на цей салат.

1. Морква вимити, очистити. Натерти на тертці або подрібнити в кухонному комбайні.

2. Ізюм добре промити, видалити зайві хвостики і замочити в гарячій воді хвилин на 5-10.

3. Головний секрет цієї страви в заправці. Для її приготування необхідно вичавити сік з 1 лимона. Мигдальне масло можна замінити іншим, однак не варто віддавати перевагу традиційному оливковій або соняшниковій олії.

4. У масло додати трохи цукру і поступово вливати лимонний сік, ретельно перешиваючи. Кількість соку вгадати складно, все залежить від смакових уподобань і текстури заправки.

5. Воду з родзинок злити, добре просушити його.

6. Морква змішати з родзинками і залити заправкою. Посолити і поперчити за смаком.

Цей простий рецепт моркви з родзинками прекрасно підійде для вечері. Легке і неймовірно смачна страва змусить інакше поглянути на звичайну моркву.

Схожі рецепти