Молочний суп з томатами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами старовинним англійським рецептом молочного супу з томатами. Суп готується швидко і просто, а виходить дуже незвичайним на смак, діти від нього просто в захваті. Пробуйте готувати!
Молочний суп з томатами обов'язково стане улюбленою стравою вашої родини, а особливо він сподобається дітям. Нехитрий рецепт і простий набір інгредієнтів роблять його доступним абсолютно для всіх! Давайте ж все разом підтримаємо стару добру англійську традицію і приготуємо це чудове блюдо!
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів(30-35%)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томати консервовані - 420 грам(1 банку)
- Лавровий лист - 2 штуки(2 listika)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком

1. На плиту поставте каструлю з 1 літром води. Покладіть в неї очищену цибулину і лавровий лист. Доведіть до кипіння.

2. Коли вода закипить, додайте томати та закип'ятіть ще раз. Варіть 10 хвилин.

3. Через 10 хвилин, вийміть з супу цибулину і лавровий лист, додайте в каструлю підігріте молоко і вершки, столову ложку вершкового масла, посоліть поперчіть за смаком. Варіть 5 хвилин не доводячи до кипіння.

4. Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте. Смачного!