Млинці з огірками
(покроковий рецепт з фото)
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Полудень, Фуршет, Масляна
Млинці з огірками можна подати як холодну закуску охолодженими. Начинка для таких млинців складається не тільки з огірків, але салат, сиру, спецій. Млинці приготуємо борошняні. Поїхали!
Млинці з огірками - свіжа гостра (за рахунок часнику) сніданок. По бажанню, часник можна не додавати, але саме він надає цьому блюду пікантності. Смажимо млинці як завжди, а потім в них загортаємо нашу свіжу пікантну начинку.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Огірок - 2-3 штук
- Салат, голова - 1 штука (зелений, айсберг, рукола)
- Сир - 150-200 грам
- Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
1
1. Спочатку зробіть начинку. Огірки і салат промийте, просушіть паперовим рушником. Огірки почистіть і подрібніть ножем. Салат порвіть.
2
2. До зелені додайте сир і туди ж видавіть через прес часник. Поперчіть, посоліть і все ретельно перемішайте. Начинка для млинців готова!
3
3. Тісто робіть з борошна, яйця, ложки рослинної олії, води. Запам'ятайте правило, рідке тісто починається з сухого, тобто. В борошно додайте інгредієнти, а не в воду. Грудочки розітріть.
4
4. Тепер треба млинці підсмажити. Для цього гарячу сковороду змажте маслом, влийте тісто і повертите сковородою, щоб тісто розлилося по дну. Обсмажте млинець з двох сторін і викладіть на тарілку.
5
5. У центр готового довжина викладіть ложку начинки з огірками і загорніть трубочкою. Млинці охолодіть і подавайте. Млинці з огірками готові! Смачного!