Млинці з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Зробити оладки з овочів - звичайна справа. Вони легко готуються і урізноманітнюють щоденне меню. А я пропоную спробувати новий рецепт в цій темі. Незвичайний, яскравий і дуже смачний варіант сніданку.
Розповім вам про те, як приготувати млинці з кабачками. Блюдо нагадує тонку яєчню-базіку, до якої додалися додаткові інгредієнти. Подавайте до гарячих виробів сметану, вона підкреслить ніжний смак. Замість кабачка може бути використана морква або гарбуз.
- Яйце - 1 штука
- Кабачок - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Зробіть тісто. Збийте в мисці борошно з молоком, яйцем, сіллю і перцем.
Кабачок очистіть і натріть на тертці. Лук промийте і подрібніть.
Половину цибулі з кабачком обсмажте в олії.
Через пару хвилин додайте до обсмажуванні половину тіста. Переверните, обсмажте з іншого боку на мінімальному вогні.
Так само зробіть з другою частиною тіста і овочів. У вас вийде два млинця. Смачного!