Рецепт Місячні кексики фото

Місячні кексики
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Яйця , Гарбузове насіння , Насіння
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Каро
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Місячні кекси - традиційна китайська випічка, яку готують під час місячного фестивалю (або свята врожаю), який відзначається в Китаї, В'єтнамі та інших азійських країнах.

Опис приготування:

Тонке тісто, віддалено нагадує пряничное, укладає в себе різного роду пастоподібні начинки, часто з жовтком посередині. Прикрашені мун Кейко теж символічно і різноманітно - це і квіти, і пейзажі, часто пишуть ієрогліфи, означають «гармонію» і «довголіття», і вказують склад начинки. Навіть якщо у вас немає такої форми, кексики чудово виходять в звичайних і звичних нам формочках. Спробуйте приготувати місячні кексики для себе і своїх близьких.

  • Борошно - 250 грам
  • Мед - 200 грам
  • Арахісове масло - 50 грам
  • Вода - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове насіння - 30 грам
  • Паста насіннєва - 350 грам
  • Яєчні жовтки - 10-15 штук
місячні кексики - фото крок 1
1. Почніть приготування кексів зі змішування тіста. В одній мисці збийте мед, масло і воду. Після додайте борошно і ретельно вимішують до однорідності.
місячні кексики - фото крок 2
2. Зваріть яйця. Відокремте варений жовток від білка і підсолити трохи. Потім поставте жовтки в духовку запікатися на 80-90 градусів протягом 5 хвилин. Після запікання охолодіть.
місячні кексики - фото крок 3
3. Після підсмажте насіння, це займе 8 хвилин.
місячні кексики - фото крок 4
4. Остигнули насіння змішайте з пастою. Скачайте це в рулет і розділіть на рівні частини.
місячні кексики - фото крок 5
5. Яєчний жовток помістіть під шар пасти, акуратно запечатав краю.
місячні кексики - фото крок 6
6. Повторіть тепер все те ж саме, тільки з тестом.
місячні кексики - фото крок 7
7. Кондитерської формочкой-печаткою сформуйте кекс і відправте випікатися в духовку на 90 градусів протягом 10 хвилин. Після дістаньте їх з духовки, змастіть яйцем і поверніть випікатися далі на 8-10 хвилин.

Схожі рецепти