Апельсинові кексики
(покроковий рецепт з фото)
Кекси вийшли ароматні, м'які, дуже-дуже смачні!
Я вирішила приготувати маленькі кексики. Мені сподобалося.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 12-15 штук.
Кількість порцій: 12-15
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 150 грам
- Ванілін - 2 чайних ложки
- Маргарин або слів.Масло - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Мука - 200-250 грам
ЗАпельсина зняти цедру (за допомогою спеціального ножа, або натерти на тертці).
Вичавити сікАпельсина (повинно вийти близько 50-70 мл)
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Додати яйця, перемішати.
Додати сік і цедруАпельсина, перемішати.
Додати борошно, розпушувач, замісити НЕ круте тісто.
Викласти тісто в змащені рослинним або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.