Рецепт Мішечки з яблуками і родзинками фото

Мішечки з яблуками і родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування яблучного десерту з родзинками і молоком.

Опис приготування:

Мінеральна вода, молоко, сіль, цукор, яйця з'єднуються між собою і перемішуються, поступово, невеликими порціями вводячи до складу борошно. Збийте інгредієнти до отримання однорідної маси. Готове тісто слід залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Як тільки воно «дійшло», викладіть тісто малими порціями на розігріту сковорідку і смажте отримані млинчики до золотистого кольору на вершковому маслі.

Яблука чистяться. Нарізаються часточками, припускаються і охолоджуються. До них додається цукор з родзинками. У центр млинця кладуть начинку і йому надається форма мішечка, який закріплюється стеблом меліси, або м'яти. При подачі посипати цукровою пудрою.


  • Борошно пшеничне - 125 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 125 грам
  • Вода минеральная- 125 грам
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Для начинки:яблука - 5 штук
  • Родзинки - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
Мінеральна вода, молоко, сіль, цукор, яйця з'єднуються між собою і перемішуються, поступово, невеликими порціями вводячи до складу борошно. Збийте інгредієнти до отримання однорідної маси. Готове тісто слід залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Як тільки воно «дійшло», викладіть тісто малими порціями на розігріту сковорідку і смажте отримані млинчики до золотистого кольору на вершковому маслі.

Яблука чистяться. Нарізаються часточками, припускаються і охолоджуються. До них додається цукор з родзинками. У центр млинця кладуть начинку і йому надається форма мішечка, який закріплюється стеблом меліси, або м'яти. При подачі посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти