Минтай на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато способів, як можна приготувати минтай. Я хочу розповісти вам, як приготувати минтай на грилі. У сезон шашликів неодмінно спробуйте! Рибка виходить надзвичайно смачна!
Минтай славиться своєю універсальністю приготування і доступністю. Так як в даній рибі досить мало жиру, то не всі наважуються приготувати з неї шашлик на мангалі, а даремно! розповім, як зробити смачне, соковите і ніжне блюдо при мінімальних витратах. Минтай попередньо замарінуем, а потім обсмажити на грилі. Такий спосіб допоможе домогтися хрусткої скоринки і зберегти соковитість. А головне це блюдо не відніме багато часу, впорається навіть новачок в кулінарії. Беріть рецепт на озброєння!
- Минтай - 2 штуки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)

Підготуйте всі інгредієнти.

У риби ображати хвіст і плавники, видаліть якщо необхідно нутрощі, після чого промийте та висушіть паперовим рушником.

В окремій мисці змішайте всі компоненти для маринаду.

Повапните рибу з усіх боків приготовленим маринадом і приберіть в холодильник на 2 годину. Можна на ніч.

Замариновану рибу викладіть на решітку гриль, яку попередньо необхідно змастити маслом.

Смажте над розжареним вугіллям періодично перевертаючи до готовності.

Минтай на грилі готовий. Смачного!