Рецепт Минтай на грилі фото

Минтай на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Існує багато способів, як можна приготувати минтай. Я хочу розповісти вам, як приготувати минтай на грилі. У сезон шашликів неодмінно спробуйте! Рибка виходить надзвичайно смачна!

Опис приготування:

Минтай славиться своєю універсальністю приготування і доступністю. Так як в даній рибі досить мало жиру, то не всі наважуються приготувати з неї шашлик на мангалі, а даремно! розповім, як зробити смачне, соковите і ніжне блюдо при мінімальних витратах. Минтай попередньо замарінуем, а потім обсмажити на грилі. Такий спосіб допоможе домогтися хрусткої скоринки і зберегти соковитість. А головне це блюдо не відніме багато часу, впорається навіть новачок в кулінарії. Беріть рецепт на озброєння!

  • Минтай - 2 штуки
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для риби)
минтай на грилі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
минтай на грилі - фото крок 2
У риби ображати хвіст і плавники, видаліть якщо необхідно нутрощі, після чого промийте та висушіть паперовим рушником.
минтай на грилі - фото крок 3
В окремій мисці змішайте всі компоненти для маринаду.
минтай на грилі - фото крок 4
Повапните рибу з усіх боків приготовленим маринадом і приберіть в холодильник на 2 годину. Можна на ніч.
минтай на грилі - фото крок 5
Замариновану рибу викладіть на решітку гриль, яку попередньо необхідно змастити маслом.
минтай на грилі - фото крок 6
Смажте над розжареним вугіллям періодично перевертаючи до готовності.
минтай на грилі - фото крок 7
Минтай на грилі готовий. Смачного!

Схожі рецепти