Рецепт Минь в сметані фото

Минь в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Смачне і ніжне блюдо минь в сметані краще подавати з картопляним пюре або рисом. Сметанний соус прекрасно доповнить ці гарніри. А рибка за цим рецептом буде особливо ніжною.

Опис приготування:

Минь в сметані готується недовго. Якщо рибка вже очищена, то на весь процес піде близько півгодини. Ароматне і смачна страва сподобається всім вашим домочадцям. Виходить не жирним, а скоріше ніжним. Минь - риба малокостістая, тому їсти його одне задоволення. Отже, дивіться, як приготувати миня в сметані, і приємного вам апетиту.

  • Минь - 1-2 штук
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка (горошок.)
  • Крем - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції для риби - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
минь в сметані - фото крок 1
Чисте forkbeards від kozhurа, внутрішніх органів. Розріжте на невеликі рівні шматочки, приправте і викладіть в сковороду з рослинним маслом. Обжарьте до золотистости.
минь в сметані - фото крок 2
Лук наріжте півкільцями або шматочками поменше, надішліть на сковороду, де смажилася риба, і готуйте до золотистого, потім влийте сметану, приправити сіллю. Гасіть соус, поки сметана не закипить.
минь в сметані - фото крок 3
Рибу викладіть у форму для випічки і залийте соусом. Духовку прогрейте до 180 градусів і запікайте страву 20 хвилин.
минь в сметані - фото крок 4
Наша рибка готова. Подавайте її з улюбленим гарніром, не забудьте полити соусом.

Схожі рецепти