Минь в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ніжне блюдо минь в сметані краще подавати з картопляним пюре або рисом. Сметанний соус прекрасно доповнить ці гарніри. А рибка за цим рецептом буде особливо ніжною.
Минь в сметані готується недовго. Якщо рибка вже очищена, то на весь процес піде близько півгодини. Ароматне і смачна страва сподобається всім вашим домочадцям. Виходить не жирним, а скоріше ніжним. Минь - риба малокостістая, тому їсти його одне задоволення. Отже, дивіться, як приготувати миня в сметані, і приємного вам апетиту.
- Минь - 1-2 штук
- Запашний перець - 1 Чайна ложка (горошок.)
- Крем - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції для риби - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Чисте forkbeards від kozhurа, внутрішніх органів. Розріжте на невеликі рівні шматочки, приправте і викладіть в сковороду з рослинним маслом. Обжарьте до золотистости.
Лук наріжте півкільцями або шматочками поменше, надішліть на сковороду, де смажилася риба, і готуйте до золотистого, потім влийте сметану, приправити сіллю. Гасіть соус, поки сметана не закипить.
Рибу викладіть у форму для випічки і залийте соусом. Духовку прогрейте до 180 градусів і запікайте страву 20 хвилин.
Наша рибка готова. Подавайте її з улюбленим гарніром, не забудьте полити соусом.