Мигдальне тістечко
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко "картошка" можна готувати по-різному. Зовсім випадково я відкрив для себе один важливий момент! Якщо використовувати в якості основного інгредієнта мигдаль, виходить дуже і дуже смачно!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування мигдального печива. Попередньо підготуйте мигдаль, подрібнивши його за допомогою блендера або кавомолки. До речі, якщо тістечка не призначаються дітям, можна також додати крапельку алкоголю, щоб отримати приємний п'янкий аромат. Хай щастить!
- Печиво - 400 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Мигдаль - 60 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
За допомогою блендера перетворюємо печиво в крихту.
Нарізаємо маленькими шматочками чорнослив.
У блендері подрібнюємо мигдаль.
Розтопіть в сотейнику масло.
Додайте цукор і какао. Цукор повинен повністю розчиниться при постійному помішуванні.
Знімаємо сотейник з вогню. Переливаємо масу в глибоку ємність, додаємо яйце. Злегка збиваємо. Тепер засипаємо чорнослив і печиво. Перемішуємо і отримуємо густу, липку масу.
Формуємо тістечка. Гарненько обвалюють їх в мигдалі. Перед подачею на стіл поставте тістечка в холодильник на кілька годин. Смачного!