Рецепт Мигдальне пісочне печиво фото

Мигдальне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Вершкове масло , Мигдаль
На святковий стіл , Різдво
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 35 хв.

Потрібно починати готуватися не тільки до Нового року, але і до Різдва. А в це свято необхідно вибирати зовсім інші рецепти. Наприклад, варто задуматися про традиційну випічці. Такий, як тут.

Опис приготування:

У складі є лікер Амаретто, який має насичений, трохи гіркий смак. Він відмінно поєднується з кавою. Перевірте це, коли дізнаєтеся, як приготувати мигдальне пісочне печиво. Простий рецепт з незвичайними смаковими властивостями.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 240 грам
  • Мигдальні пелюстки - 110 грам
  • Лікерів амаретто - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
мигдальне пісочне печиво - фото крок 1
У блендері з'єднайте в єдину масу м'яке масло з лікером, сіллю і цукром.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 2
Потім порціями внесіть борошно, продовжуючи збивати масу міксером.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 3
Потім в тісто додайте мигдаль. Акуратно все перемішайте.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 4
Сформуйте з тіста прямокутний брусок. Загорніть його в харчову плівку.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 5
Приберіть тісто в морозилку на 40 хвилин, а потім перекладіть в холодильник на 20.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 6
Після цього готове тісто наріжте рівними шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою.
мигдальне пісочне печиво - фото крок 7
Випікайте печиво в духовці при 160 градусах протягом 12 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Щасливого Різдва!

Схожі рецепти