Мигдальне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно починати готуватися не тільки до Нового року, але і до Різдва. А в це свято необхідно вибирати зовсім інші рецепти. Наприклад, варто задуматися про традиційну випічці. Такий, як тут.
У складі є лікер Амаретто, який має насичений, трохи гіркий смак. Він відмінно поєднується з кавою. Перевірте це, коли дізнаєтеся, як приготувати мигдальне пісочне печиво. Простий рецепт з незвичайними смаковими властивостями.
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Мигдальні пелюстки - 110 грам
- Лікерів амаретто - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка

У блендері з'єднайте в єдину масу м'яке масло з лікером, сіллю і цукром.

Потім порціями внесіть борошно, продовжуючи збивати масу міксером.

Потім в тісто додайте мигдаль. Акуратно все перемішайте.

Сформуйте з тіста прямокутний брусок. Загорніть його в харчову плівку.

Приберіть тісто в морозилку на 40 хвилин, а потім перекладіть в холодильник на 20.

Після цього готове тісто наріжте рівними шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою.

Випікайте печиво в духовці при 160 градусах протягом 12 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Щасливого Різдва!