Мигдальне пісочне печиво

Мигдальне пісочне печиво
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 35 хв.
Потрібно починати готуватися не тільки до Нового року, але і до Різдва. А в це свято необхідно вибирати зовсім інші рецепти. наприклад, варто задуматися про традиційну випічці. такий, як тут.

опис приготування:

У складі є лікер Амаретто, який має насичений, трохи гіркий смак. Він відмінно поєднується з кавою. перевірте це, коли дізнаєтеся, як приготувати мигдальне пісочне печиво. Простий рецепт з незвичайними смаковими властивостями.

  • Вершкове масло— 150 грам
  • цукор— 200 грам
  • Борошно пшеничне— 240 грам
  • мигдальні пелюстки— 110 грам
  • лікерів амаретто— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
Мигдальне пісочне печиво - фото крок 1 У блендері з'єднайте в єдину масу м'яке масло з лікером, сіллю і цукром.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 2 Потім порціями внесіть борошно, продовжуючи збивати масу міксером.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 3 Потім в тісто додайте мигдаль. Акуратно все перемішайте.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 4 Сформуйте з тіста прямокутний брусок. Загорніть його в харчову плівку.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 5 Приберіть тісто в морозилку на 40 хвилин, а потім перекладіть в холодильник на 20.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 6 Після цього готове тісто наріжте рівними шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою.

Мигдальне пісочне печиво - фото крок 7 Випікайте печиво в духовці при 160 градусах протягом 12 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Щасливого Різдва!

Схожі рецепти

Крихке мигдальне печиво

Крихке мигдальне печиво

Найлегше і повітряне печиво, яке зникає за лічені хвилини. Дуже добре підходить до ароматного кави. Рекомендую цей рецепт для всіх, хто обожнює миндальную випічку. опис приготування: дороги ласуни, поділюся з вами рецептом приготування неймовірно смачного печива! Рецепт складається з самих зви...

читати далі
Китайське мигдальне печиво

Китайське мигдальне печиво

хрустке, ніжне, апетитне і нескладне печеньіце хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Якщо ви любите випічку з горішками, то цей рецепт обов'язково оціните. Рекомендую на замітку! опис приготування: покажу, як приготувати китайське мигдальне печиво. Цей рецепт відрізняється тим, щ...

читати далі
Мигдальне арахісове печиво

Мигдальне арахісове печиво

вишукане, хрустке печиво без краплі олії і борошна. Робиться дуже швидко, а з'їдається ще швидше. Спробуйте його обов'язково! опис приготування: Це печиво з ароматом мигдалю і арахісу нікого не залишить байдужим. Якщо у вас немає мигдальної муки, то смолите мигдаль до стану борошна. Цукор може...

читати далі
Мигдальне печиво без глютену

Мигдальне печиво без глютену

смачне, корисне і легке в приготуванні печиво. Любителям мигдалю особливо рекомендую! Печиво можна приготувати на полуденок дітям або подати до святкового столу. У будь-якому випадку всім сподобається. опис приготування: Печиво рекомендується для людей, у яких є алергія на глютен, які хочуть с...

читати далі
Мигдальне печиво з лавандою

Мигдальне печиво з лавандою

Лаванда - це не тільки ароматна трава для косметичних засобів або до трав'яному чаю, з неї можна зробити відмінне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати мигдальне печиво з лавандою. опис приготування: Печиво виходить м'яке і розсипчасте. Зберігайте його в герметичному контейнері або накри...

читати далі