Рецепт Мигдальне масло фото

Мигдальне масло
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мигдальне масло я готую регулярно. Це базовий інгредієнт для багатьох корисних рецептів. Його можна додавати в випічку, готувати з ним соуси або просто намазувати на хрусткий тост.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати мигдальне масло. Для цього рецепта я використовую сирої мигдаль, але ви можете взяти відразу обсмажений. Це базовий рецепт, за бажанням можна додати сіль, цукор, стручок ванілі. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, подрібнюйте горіхи в кілька етапів, щоб він не перегрівся. У домашньому мигдальному олії містяться корисні жири і ніяких шкідливих добавок!

  • Мигдаль - 300-400 грам
мигдальне масло - фото крок 1
Підготуйте мигдаль.
мигдальне масло - фото крок 2
Мигдаль злегка обсмажте на сковороді.
мигдальне масло - фото крок 3
Перекладіть мигдаль в чашу блендера і почніть подрібнювати.
мигдальне масло - фото крок 4
На початку горіхи перемелюють на крихту. Зберіть її зі стінок блендера і продовжуйте перемелювати.
мигдальне масло - фото крок 5
Перемелюють мигдаль до стану рідкого масла.
мигдальне масло - фото крок 6
Розкладіть мигдальне масло по банках.
мигдальне масло - фото крок 7
Мигдальне масло готове, смачного!

Схожі рецепти