«мідії» з чорносливу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.
Нещодавно побачила оригінальну подачу смачною закуски з чорносливу у вигляді мідій. Вони можуть стати"родзинкою" вашого святкового столу. Також привертає то, що готується закуска за лічені хвилини.
Опис приготування:
Ділюся з вами простим рецептом, як приготувати"мідії" з чорносливу. Ця легка закуска буде ефектно виглядати на святковому столі. Сирно-горіхова начинка вдало поєднується зі смаком чорносливу. Якщо вам не подобається часниковий присмак, замініть часник на зелену цибулю. Приємних вам клопоту на кухні!
- Чорнослив - 300 грам (в'ялений)
- Жовток - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Чорнослив і зелень помийте. Горіхи прожарити на сухій сковороді протягом 5 хвилин.
Чорнослив замочити в гарячій воді на 5 хвилин, злийте, надріжте вздовж до середини. Горіхи і петрушку подрібніть, жовтки розімніть вилкою, сир натріть на дрібній тертці, часник продавите через прес. З'єднайте всі з майонезом, перемішайте.
Наповніть начинкою стулки"мідії" , викладайте на блюдо з листям салату. Смачного!