Рецепт «Медовик» по-бабусиним рецептом фото

«Медовик» по-бабусиним рецептом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Ювілей
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Чи плануєте спекти щось солоденьке до чаю? Тоді з радістю розповім, як приготувати"Медовик" по-бабусиним рецептом зі сметанним кремом. Дивно смачний, ніжний і апетитний. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Медові коржі дуже ароматні, хрусткі і прекрасно просочуються кремом. Такий тортик можна приготувати як просто до чаю, так і на святковий стіл. Якщо у вас багато крихти, то нею можна не тільки прикрасити торт перед подачею, але і пересипати коржі.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 180 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Мед - 60 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Крем - 500 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
Вершкове масло, мед і цукор розітріть до однорідності.
Прогрійте трохи на водяній бані, щоб цукор розчинився. Трохи остудіть.
По одному введіть яйця, швидко перемішуючи.
Знову прогрійте на водяній бані хвилин 5, постійно помішуючи.
Всипте просіяне борошно і розпушувач.
Замісити тісто.
Розділіть його на 6-7 однакових шматочків, розкачайте тонко, випікайте коржі при температурі 200 градусів до рум'яної. Теплими обріжте під тарілку або кришку.
Обрізки подрібніть в крихту.
Для приготування крему з'єднайте сметану з цукровою пудрою.
І збийте до однорідності.
Перемажьте коржі кремом, добре промажте верх і борти. Присипте крихтою і поставте в холодильник на 4 годину, щоб тортик добре просочився. Приємного чаювання!

Схожі рецепти